Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Kiev la pui la cuptor pentru o rețetă ușoară de pui prăjit

Pui fript cu unt de kiev

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 persoane
  • Uşor

Înăbușiți un pui întreg în unt de garlicky, lămâie și friptură pentru o masă de familie ușoară, plină de aromă


Încercați această răsucire pe un pui fript, apoi verificați clasicul nostru pui prăjit și kiev de pui


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • Toată găina 1,5 kg
  • ulei pentru ploaie

BUTTER KIEV

  • unt nesarat 150g, înmuiat
  • usturoi 5 cuișoare, zdrobite
  • patrunjel cu frunze plate ½ o grămadă mică
  • lămâie ½, suc
  • boabe de piper negru măcinat pentru a face ¼ linguriță

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți toate ingredientele pentru unt într-un robot de bucătărie cu puțină sare și bateți până se omogenizează.

  • Pasul 2

    Folosiți-vă mâinile pentru a face un buzunar pentru unt, îndepărtând ușor pielea departe de carne, începând de la capătul gâtului. Împingeți untul sub piele într-un strat gros și uniform. Condimentați cu generozitate exteriorul puiului și stropiți-l cu puțin ulei. Se lasă acoperit la temperatura camerei timp de 30 de minute.

  • Pasul 3

    Încălziți cuptorul la 200 ° C / ventilator 180 ° C / gaz 6. Puneți puiul într-o formă de copt și gătiți-l timp de 1 oră 15 minute, tocând de două ori în timpul gătirii sau până când sucurile se curăță când sunt străpunse în punctul cel mai gros. Mutați-vă pe o farfurie și acoperiți-o cu folie. Odihniți-vă 20 de minute, apoi serviți cu sucurile și untul de odihnă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 669
  • Gras 52,8g
  • Saturează 25.6g
  • Carbohidrați 1.1g
  • Zaharuri 0,4g
  • Fibră 0,6g
  • Proteină 46.9g
  • Sare 0,4g
.
#Pui #fript #unt #kiev
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast