Tipul bucătăriei:
Pui fript cu unt de kiev
- servește 4 persoane
- Uşor
Înăbușiți un pui întreg în unt de garlicky, lămâie și friptură pentru o masă de familie ușoară, plină de aromă
Încercați această răsucire pe un pui fript, apoi verificați clasicul nostru pui prăjit și kiev de pui
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- Toată găina 1,5 kg
- ulei pentru ploaie
BUTTER KIEV
- unt nesarat 150g, înmuiat
- usturoi 5 cuișoare, zdrobite
- patrunjel cu frunze plate ½ o grămadă mică
- lămâie ½, suc
- boabe de piper negru măcinat pentru a face ¼ linguriță
Metodă
-
Pasul 1
Puneți toate ingredientele pentru unt într-un robot de bucătărie cu puțină sare și bateți până se omogenizează.
-
Pasul 2
Folosiți-vă mâinile pentru a face un buzunar pentru unt, îndepărtând ușor pielea departe de carne, începând de la capătul gâtului. Împingeți untul sub piele într-un strat gros și uniform. Condimentați cu generozitate exteriorul puiului și stropiți-l cu puțin ulei. Se lasă acoperit la temperatura camerei timp de 30 de minute.
-
Pasul 3
Încălziți cuptorul la 200 ° C / ventilator 180 ° C / gaz 6. Puneți puiul într-o formă de copt și gătiți-l timp de 1 oră 15 minute, tocând de două ori în timpul gătirii sau până când sucurile se curăță când sunt străpunse în punctul cel mai gros. Mutați-vă pe o farfurie și acoperiți-o cu folie. Odihniți-vă 20 de minute, apoi serviți cu sucurile și untul de odihnă.
Informatii nutritionale
- Kcals 669
- Gras 52,8g
- Saturează 25.6g
- Carbohidrați 1.1g
- Zaharuri 0,4g
- Fibră 0,6g
- Proteină 46.9g
- Sare 0,4g