Skip to content

Tipul bucătăriei:

pui la cuptor

Pui la cuptor, neprăjit

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 8 bucăți
  • Uşor

Aceasta este o alternativă strălucitoare cu calorii scăzute la puiul prăjit tradițional. De asemenea, este potrivit pentru congelare, așa că faceți un lot mare și pregătiți o rezervă de pui crocant, suculent!


Ingrediente

  • pesmet panko 100g
  • boia afumată fierbinte 2 lingurițe
  • sare de usturoi 1 linguriță
  • oregano uscat 1 linguriță
  • făină simplă 2 linguri, condimentate bine
  • ouă 2, bătut
  • coapse de pui cu os 8, pielea și excesul de grăsime eliminate
  • ulei de pulverizare

Metodă

  • Pasul 1

    Aruncați pesmetul cu boia de ardei, sare de usturoi și oregano și puneți-l într-un castron puțin adânc. Puneți făina și ouăle în încă 2 boluri separate.

  • Pasul 2

    Praful coapselor în făină, apoi ou, apoi pesmet condimentat. Repetați cu restul.

  • Pasul 3

    Transferați puiul într-o tavă mică tapetată cu hârtie de copt. Congelați neacoperit, apoi acoperiți cu folie alimentară și înghețați până când este necesar.

  • Pasul 4

    Pentru dezghețare, desfășurați puiul, așezați-vă pe un raft peste o cutie de prăjire și lăsați-o peste noapte la frigider pentru a dezgheța.

  • Pasul 5

    Pentru a găti, încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Lăsați puiul pe raft, astfel încât căldura să poată circula dedesubt. Dați fiecărei coapse un spray de ulei, apoi coaceți timp de 45-50 de minute până când sunt crocante, aurii și fierte.

Informatii nutritionale

  • Kcals 172
  • Gras 6.7g
  • Saturează 1.7g
  • Carbohidrați 12.8g
  • Zaharuri 0,3g
  • Fibră 0,9g
  • Proteină 14.8g
  • Sare 0,6g
.
#Pui #cuptor #neprăjit
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *