Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pui la grătar cu fasole albă și varză

Pui la grătar cu fasole albă și varză

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Un mic efort

Ideea rapidă pentru pieptul de pui: gata rapid în 25 de minute, această rețetă pentru două include un amestec ușor de fasole albă și varză care face o masă rapidă în mijlocul săptămânii.


Ingrediente

  • piept de pui fără piele 1 mare
  • ulei de masline
  • lămâie 1, zestrat și suc
  • ceapa verde 5, feliate mărunt
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate felii
  • varza creata 250g, mărunțit
  • fasole cannelini 400g tablă, clătită și scursă
  • supă de pui 200 ml
  • crema dubla 100 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Fluturați pieptul de pui tăindu-l pe jumătate orizontal pentru a face 2 bucăți mai subțiri. Puneți puiul între 2 foi de folie alimentară și bateți ușor cu un ciocan de carne sau cu un sucitor pentru a se aplatiza la o grosime uniformă. Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline cu 1 lingură de suc de lămâie, jumătate din coajă și câteva condimente și se freacă peste tot puiul. Se lasă la marinat în timp ce începeți fasolea.

  • Pasul 2

    Înmoaieți albii de ceapă de primăvară și usturoiul în uleiul rămas într-o tigaie. Se amestecă varza și coaja rămasă un minut, apoi se adaugă fasolea și ciorba. Fierbeți timp de 8-10 minute până când varza este fragedă și stocul aproape totul dispărut.

  • Pasul 3

    Între timp, încălziți o tigaie până la fumatul fierbinte, apoi adăugați puiul și gătiți timp de 2-3 minute pe fiecare parte până când este gătit și carbonizat.

  • Pasul 4

    Se amestecă restul de suc de lămâie și smântână în fasole cu verdeață de ceapă de primăvară și se încălzește înainte de condimentare. Se servește cu puiul la grătar.

Informatii nutritionale

  • Kcals 549
  • Gras 36.3g
  • Carbohidrați 22g
  • Fibră 14g
  • Proteină 33,8g
  • Sare 0,4g
.
#Pui #grătar #fasole #albă #și #varză
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *