Skip to content

Tipul bucătăriei:

pui la gratar mojito

Pui la gratar Mojito

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Am dat pui la grătar o întorsătură de mojito în această rețetă de grătar de vară. Romul și zahărul se caramelizează bine atunci când sunt gătite împreună într-o marinadă – fii atent la asta în timp ce se gătește și ajustează grătarul pentru a obține o piele frumos rumenită, fără prea multă înnegrire. De asemenea, puteți grătar puiul dacă doriți. Se serveste cu orez si o salata de rosii.


Această rețetă de pui la grătar surprinde aroma unui mojito clasic. Consultați, de asemenea, mai multe dintre rețetele noastre grozave de pui la grătar.

Ingrediente

  • bucăți de pui 4, tobe sau piept pe os
  • mentă sau rom alb 3 linguri
  • lime sau orez basmati sau salată verde crocantă
  • avocado feliat a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Pune bucățile de pui într-o pungă ziploc cu crenguțele de mentă. amestecați romul, coaja de lămâie și sucul și zahărul și adăugați-l în pungă împreună cu niște condimente. Închideți punga și masați în marinată. marinați cel puțin 30 de minute sau până la 24 de ore.

  • Pasul 2

    încălziți grătarul. Așezați bucățile de pui pe un grătar așezat peste o tavă și grătar pe ambele părți până când bucățile sunt gătite – acest lucru poate dura până la 25 de minute pentru bucăți mai mari. dacă au mai rămas suc de marinată în pungă, le puteți folosi pentru a unge puiul, dar gătiți-l bine după ce le-ați folosit – nu terminați puiul cu el. serviți cu felii de lime pentru a le stoarce.

Informatii nutritionale

  • Kcals 378
  • Gras 19.4g
  • Carbohidrați 20.6g
  • Fibră 0,5g
  • Proteină 24.4g
  • Sare 0,3g
#Pui #gratar #Mojito
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *