Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pui sambal oelek malaysian cu sos dulce și fierbinte

Pui sambal oelek malaysian cu sos dulce și fierbinte

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Sosul nostru preferat de ardei iute, sambal oelek, face o marinadă ușoară pentru pulpele de pui. Următoarea etapă este rapidă, pui la grătar sau la grătar și servește cu sos suplimentar ca o baie. Prietenii și familia le vor plăcea asta.


Încercați acest fel de mâncare de pui în stil malaezian, apoi verificați și adobo-ul nostru cu pui de inspirație filipineză.

Ingrediente

  • pulpe de pui dezosate, fără piele 8
  • ulei
  • fasole verde gătită a servi
  • orez basmati aburit a servi

marinata

  • sos chilli sambal oelek sau sriracha 2 linguri
  • sos dulce de soia (ketjap manis) 2 linguri
  • ghimbir Bucata de 3 cm, rasa
  • zahăr brun moale 3 linguri
  • orez vin Oțet 3 linguri
  • lămâie verde 1, suc
  • coriandru 1 lingura
  • curcumă 1 lingura
  • usturoi 1 cuișoare, tocat mărunt

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați marinada (fără usturoi) și lăsați jumătate deoparte pentru un sos de scufundare. Se amestecă puiul cu marinada rămasă și usturoiul, se lasă 1 oră, sau acoperit peste noapte, la frigider.

  • Pasul 2

    Încinge o tigaie pentru grătar sau grătar. Stropiți puiul cu puțin ulei la grătar și asezonați cu sare și piper. Prăjiți până când apar urme pe fiecare parte, aproximativ 3-4 minute fiecare.

  • Pasul 3

    Serviți cu fasole verde, orez și sosul dulce și iute.

Informatii nutritionale

  • Kcals 358
  • Gras 16.1g
  • Carbohidrați 21.7g
  • Fibră 0,4g
  • Proteină 31.3g
  • Sare 1.9g
#Pui #sambal #oelek #malaysian #sos #dulce #și #fierbinte
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published.