Tipul bucătăriei:
Pui umplut cu roquefort cu piure de mazăre
- serveste 6
- Uşor
Fileurile de pulpe de pui sunt un ingredient cu adevărat de mare valoare, dar este ușor să le arătați pentru o cină. Aici sunt umplute cu cremă de brânză roquefort apoi învelite în șuncă de parma și coapte până devin aurii.
Ingrediente
- file de pulpă de pui fără piele 12 mici sau 6 mari
- roquefort sau brânză albastră 100g, maruntita
- sunca de parma 12 felii
- unt
- Mazăre congelată 500 g
- supă de pui 200 ml
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Așezați pulpele pe o placă. Împărțiți brânza între ele, apoi rulați, introducând orice bucăți suplimentare de pui pentru a le păstra în brânză. Înfășurați fiecare pulpă cu o felie de șuncă de parma pentru a face un pachet și așezați-o pe o tavă de copt, cu cusătura în jos și cu capetele ascunse dedesubt. Prăjiți timp de 40 de minute sau până când sunt gătite și șunca de parma este crocantă.
-
Pasul 2
Între timp, într-o tigaie puneți un nod de unt, adăugați mazărea și supa și fierbeți timp de 3 minute. Trimiteți cu un blender de mână până la un piure (nu va fi complet neted). Acesta poate fi reîncălzit chiar înainte de servire.
-
Pasul 3
Serviți două pulpe de persoană cu niște piure de mazăre.
Informatii nutritionale
- Kcals 358
- Carbohidrați 8.1g
- Proteină 47.2g
- Gras 15.4g
- Sare 2,55g
- Fibră 4.4g