Skip to content

Tipul bucătăriei:

1593

Pui umplut cu roquefort cu piure de mazăre

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Fileurile de pulpe de pui sunt un ingredient cu adevărat de mare valoare, dar este ușor să le arătați pentru o cină. Aici sunt umplute cu cremă de brânză roquefort apoi învelite în șuncă de parma și coapte până devin aurii.


Ingrediente

  • file de pulpă de pui fără piele 12 mici sau 6 mari
  • roquefort sau brânză albastră 100g, maruntita
  • sunca de parma 12 felii
  • unt
  • Mazăre congelată 500 g
  • supă de pui 200 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Așezați pulpele pe o placă. Împărțiți brânza între ele, apoi rulați, introducând orice bucăți suplimentare de pui pentru a le păstra în brânză. Înfășurați fiecare pulpă cu o felie de șuncă de parma pentru a face un pachet și așezați-o pe o tavă de copt, cu cusătura în jos și cu capetele ascunse dedesubt. Prăjiți timp de 40 de minute sau până când sunt gătite și șunca de parma este crocantă.

  • Pasul 2

    Între timp, într-o tigaie puneți un nod de unt, adăugați mazărea și supa și fierbeți timp de 3 minute. Trimiteți cu un blender de mână până la un piure (nu va fi complet neted). Acesta poate fi reîncălzit chiar înainte de servire.

  • Pasul 3

    Serviți două pulpe de persoană cu niște piure de mazăre.

Informatii nutritionale

  • Kcals 358
  • Carbohidrați 8.1g
  • Proteină 47.2g
  • Gras 15.4g
  • Sare 2,55g
  • Fibră 4.4g
#Pui #umplut #roquefort #piure #mazăre
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *