Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Salată de ardei roșu cu pui la friptură

Pulpe de pui fripte cu salata de ardei rosu

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Idee ușoară pentru pui la friptură. Folosiți pulpe în loc de o pasăre întreagă și este rapid pentru o masă rapidă la mijlocul săptămânii. Cu ardei roșu, ceapă roșie, capere și ras el hanout pentru o salată, nu este nevoie de sos.


Faceți această rețetă de pulpe de pui fripți cu salată de ardei roșu, apoi verificați mai multe rețete de pui fripți.

Ingrediente

  • ardei rosii 3
  • ceapa rosie 1
  • ulei de masline
  • bucăți de pui 8, picioare și coapse întregi
  • ras el hanout 2 linguri
  • capere non pareil 2 linguri
  • pătrunjel o grămadă, tocată
  • portocale 1, cu coaja si zeama

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Taiati ardeii rosii in jumatate, indepartati tulpinile si semintele si taiati-i felii groase. Pune acestea într-un vas rezistent la cuptor. Tăiați mărunt ceapa roșie și împrăștiați-o deasupra. Se adaugă un strop de ulei de măsline, se condimentează bine și se amestecă totul. Frecati bucatile de pui cu ulei si stropiti cu putin ras el hanout, asezonati si asezati-le peste ardei si ceapa. Se prăjește timp de 40-50 de minute sau până când puiul este gătit.

  • Pasul 2

    Ridică puiul de pe ardei și ține-l cald. Adăugați caperele, pătrunjelul și coaja și sucul de portocale la ardei și serviți cu bucățile de pui.

Informatii nutritionale

  • Kcals 521
  • Gras 33.9g
  • Carbohidrați 13.6g
  • Fibră 5g
  • Proteină 40.6g
  • Sare 0,9g
#Pulpe #pui #fripte #salata #ardei #rosu
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *