Tipul bucătăriei:
Pulpe de pui fripte cu salata de ardei rosu
- serveste 4
- Uşor
Idee ușoară pentru pui la friptură. Folosiți pulpe în loc de o pasăre întreagă și este rapid pentru o masă rapidă la mijlocul săptămânii. Cu ardei roșu, ceapă roșie, capere și ras el hanout pentru o salată, nu este nevoie de sos.
Faceți această rețetă de pulpe de pui fripți cu salată de ardei roșu, apoi verificați mai multe rețete de pui fripți.
Ingrediente
- ardei rosii 3
- ceapa rosie 1
- ulei de masline
- bucăți de pui 8, picioare și coapse întregi
- ras el hanout 2 linguri
- capere non pareil 2 linguri
- pătrunjel o grămadă, tocată
- portocale 1, cu coaja si zeama
Metodă
-
Pasul 1
Se incinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Taiati ardeii rosii in jumatate, indepartati tulpinile si semintele si taiati-i felii groase. Pune acestea într-un vas rezistent la cuptor. Tăiați mărunt ceapa roșie și împrăștiați-o deasupra. Se adaugă un strop de ulei de măsline, se condimentează bine și se amestecă totul. Frecati bucatile de pui cu ulei si stropiti cu putin ras el hanout, asezonati si asezati-le peste ardei si ceapa. Se prăjește timp de 40-50 de minute sau până când puiul este gătit.
-
Pasul 2
Ridică puiul de pe ardei și ține-l cald. Adăugați caperele, pătrunjelul și coaja și sucul de portocale la ardei și serviți cu bucățile de pui.
Informatii nutritionale
- Kcals 521
- Gras 33.9g
- Carbohidrați 13.6g
- Fibră 5g
- Proteină 40.6g
- Sare 0,9g