Skip to content

Tipul bucătăriei:

817

Pusins ​​cu cinci condimente, ghimbir și soia

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Îmbunătățește aroma de poussin cu 5 condimente, ardei iute roșu și ghimbir în această rețetă chinezească. Serviți cu o mulțime de orez aburit pentru a absorbi aromele și asigurați-vă că aveți grijă de pușină de crescătorie.


https://youtube.com/watch?v=NPremHnkWM8%26hl%3Den%26fs%3D1

Ingrediente

  • poussins 3
  • Miere 4 linguri
  • Pudră chinezească cu 5 condimente 1 lingura
  • vegetal ulei
  • usturoi 5 cuișoare, decojite și tăiate felii
  • rădăcină de ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, tăiată în bețe de chibrit
  • supă de pui 250 ml
  • vin roșu 125 ml
  • sos de soia 100 ml
  • ceapa verde 4, feliate
  • ardei iute roșu 2, feliate fin

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180c/ventilator 160c/gaz 4. Se condimentează pușinii, se pun într-un vas mare de friptură și se stropesc cu miere și 5 condimente. Încinge 2 linguri de ulei într-o tigaie, prăjește usturoiul și ghimbirul timp de 2 minute, apoi adaugă toate lichidele. Se fierbe timp de 10 minute apoi se toarnă peste pușini și se acoperă cu folie.

  • Pasul 2

    Se coace 30 de minute, apoi se indeparteaza folia, se dau cuptorul la 220c/ventilator 200c/gaz 6 si se mai fierbe inca 20 de minute. Tăiați fiecare poussin în jumătate cu un cuțit ascuțit sau foarfece de bucătărie și puneți o lingură peste o parte din sos. Stropiți cu ceapa primăvară și ardei iute.

Informatii nutritionale

  • Kcals 359
  • Carbohidrați 11.2g
  • Proteină 27.5g
  • Gras 22.3g
  • Sare 3.47g
  • Saturate 5.5g
  • Fibră 0,4g
#Pusins #cinci #condimente #ghimbir #și #soia
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *