Tipul bucătăriei:
Rață confită hash și ouă prăjite cu ardei iute
- servește 3
- Uşor
Vrei rețete mai interesante de brunch? De ce să nu încercați hashul nostru ușor de confitat de rață cu ouă prăjite cu ardei iute, este și fără gluten. Majoritatea marilor supermarketuri vând confite de rață gata preparate în pachete, așa că tot ce trebuie să faceți este să o crăpați în cuptor și să aruncați cartofii prăjiți cu grăsime de rață.
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- picior de rață confit 1 pachet de 2 picioare (aproximativ 450-500g)
- Cartofi Charlotte 750g
- cepe roșii 2 mari, înjumătățite și feliate
- ulei de masline 2 linguri, plus încă puțin pentru ouă
- ouă 4
- ardei iute verde 1, tocat mărunt
- patrunjel cu frunze plate o mână, tocată
Metodă
-
Pasul 1
Gatiti confita de rata urmand instructiunile pachetului. În timp ce rața se fierbe, fierbeți cartofii în apă sărată până se înmoaie. Scurgeți foarte bine cartofii și tăiați-i în bucăți aspre.
-
Pasul 2
Într-o tigaie separată, gătiți ceapa roșie în uleiul de măsline până când este moale și caramelizată.
-
Pasul 3
Scoateți 2 linguri de grăsime din rața gătită (sau folosiți un strop de ulei de măsline) și încălziți într-o tigaie mare. Adăugați cartofii și gătiți, aruncând din când în când până când încep să devină aurii și clare. Zdrobiți câteva cu spatele unei linguri și adăugați puțin mai multă grăsime dacă se usucă. Continuați să gătiți până când bucățile zdrobite zdrobite sunt cu adevărat clare. Adăugați ceapa roșie caramelizată și aruncați. Trageți rața în bucăți și aruncați cartofii.
-
Pasul 4
Se prăjesc ouăle în puțin mai mult ulei de măsline, presărând peste ardeiul iute tocat în timp ce se prăjesc.
-
Pasul 5
Se amestecă cea mai mare parte a pătrunjelului în hash, apoi se împarte între 3 farfurii. Completați cu câte un ou și un pic mai mult de pătrunjel.
Informatii nutritionale
- Kcals 824
- Gras 48.2g
- Saturează 12g
- Carbohidrați 41,9g
- Zaharuri 7.6g
- Fibră 7.1g
- Proteină 52.2g
- Sare 3.1g