Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rață cu varză

Rață cu varză

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Cel mai bun principal de rață al nostru, perfect pentru divertisment. Pieptul de rață prăjit în tigaie se servește cu o garnitură de cartofi noi prăjiți și dressing balsamic


Ingrediente

  • piept de rata 2
  • boabe de piper negru 1 linguriță, zdrobită
  • cartofi noi 600 g, feliate groase
  • pătrunjel o mână, tocată
  • usturoi un cuișoare, tocat mărunt
  • slănină afumată 6 erupții, tocate
  • varză 1, feliate fin

Metodă

  • Pasul 1

    Se încorporează pielea a 2 piept de rață, apoi se condimentează cu 1 linguriță de boabe de piper negru măcinat și puțină sare. Așezați pieptul de rață cu pielea în jos, într-o tigaie antiaderentă, apoi puneți la foc mic și lăsați timp de 15 minute, apoi răsturnați pe partea de carne timp de 5 minute.

  • Pasul 2

    Scoateți rata din tigaie, apoi măriți focul. Adăugați 600 g de cartofi noi feliați gros, prăjiți până se rumenesc și crocanți, apoi presărați peste o mână de pătrunjel tocat și 1 cățel de usturoi tocat mărunt. Scoateți cu o lingură cu fantă și asezonați.

  • Pasul 3

    Prăjiți 6 bucăți tăiate de slănină afumată până devine crocantă, apoi adăugați 1 varză tăiată mărunt și un strop de apă. Gatiti pana se ofileste varza. Bateți sucul de rață cu 1 lingură de oțet balsamic și 2 linguri de ulei de măsline. Taiati pieptul de rata si serviti cu varza, cartofi si dressing.

#Rață #varză
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *