Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de piept de rață cu verdeață spaniolă

Rață cu verdeață spaniolă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Rețeta noastră de rață cu verdeață spaniolă este o masă rapidă și ușoară pentru doi, care are multă aromă


Ingrediente

  • piept de rata 2, piele marcată
  • ulei de masline
  • usturoi 1 cuișoare, feliat subțire
  • stafide aurii 3 linguri, înmuiate în apă clocotită timp de 10 minute
  • oțet de sherry 1 lingura
  • zahar brun 1 lingura
  • verdeata de iarna un buchet mic, mărunțit și albit
  • nuci de pin 2 linguri, prăjite

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 7. Pune pieptul de rață cu pielea în jos într-o tigaie rece, antiaderentă, rezistentă la cuptor. Încinge tigaia și odată ce ajunge la temperatură, gătește timp de 8 minute. Grăsimea se va topi treptat, iar pielea se va rumeni și va fi crocantă. Se rastoarna si se da la cuptor pentru 15 minute. Odihnește-te 5 minute și apoi tăiem felii.

  • Pasul 2

    Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie, apoi prăjiți usturoiul pentru câteva minute. Adăugați stafidele aurii, oțetul și zahărul și gătiți câteva minute. Se adauga verdeata si se amesteca pana se fierbe. Se amestecă nucile de pin prăjite și se servesc cu rața.

Informatii nutritionale

  • Kcals 642
  • Gras 37.7g
  • Saturate 6.6g
  • Carbohidrați 33.8g
  • Fibră 3.1g
  • Proteină 40.3g
  • Sare 0,4g
#Rață #verdeață #spaniolă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *