Tipul bucătăriei:
Rață lipicioasă cu salată de castraveți și ceapă primăvară
- serveste 2
- Uşor
Această rețetă de salată de rață lipicioasă cu castraveți și ceapă primăvară necesită puțin timp în plus, dar este ușor de făcut și conține sub 500 de calorii, așa că este grozavă pentru mijlocul săptămânii
Încearcă această rețetă de pulpe de rață lipicioase, apoi verifică rețetele noastre de rață hoisin, rață friptă cu cinci condimente, rață Peking și alte rețete de rață.
Ingrediente
- pulpe de rață 2
- Cinci condimente chinezești 1 lingura
- sos hoisin 3 linguri
- sos de soia 2 lingurite
- ulei de susan 1 lingura
- Miere 1 lingura
- orez vin Oțet 2 lingurite
- castravete ½, fâșii decojite și tăiate pe diagonală la intervale de 5 cm
- ceapa verde 4, mărunțit
- edamame 100g, albite si racite
- nasturel o mână
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 160C/ventilator 140C/gaz 3. Pune pulpele de rață într-o tavă mică sau un vas. Amestecați cele 5 condimente cu 1/2 linguriță sare de mare și frecați toate picioarele. Se prăjește timp de 1 oră, ungând de câteva ori.
-
Pasul 2
Dupa o ora se scurge de grasime si se pune cu lingura peste sosul hoisin. Gatiti inca 30 de minute, periand putin mai mult sos pana devine lipicios si glazurat. Odihnește-te timp de 10 minute.
-
Pasul 3
Bateți soia, uleiul, mierea și oțetul.
-
Pasul 4
Se amestecă castravetele, ceapa primăvară și endamame cu dressing, apoi se amestecă cu cresonul. Serviți cu rața.
Informatii nutritionale
- Kcals 475
- Gras 22.6g
- Saturate 5.1g
- Carbohidrați 18g
- Zaharuri 13.2g
- Fibră 4.6g
- Proteină 47,6g
- Sare 3.4g