Tipul bucătăriei:
Rață prăjită, salată bhel puri și gust de nucă de cocos
- serveste 4
- Uşor
Asociați pieptul de rață prăjit cu o salată inspirată din mâncarea de stradă indiană, în loc să comandați o mâncare la pachet. Cu un gust de nucă de cocos în lateral, acesta este un fel de mâncare de impresionat, în timp ce este ușor de creat
Ingrediente
- piept de rata 4
BHEL PURI
- frunze proaspete de curry 20 (sau folosiți uscat)
- mix uscat bhel puri 200 g
- rodie 1, însămânțat
- frunze de menta 20, tocate grosier
- coriandru 2 linguri de tocat grosier
- tei 2, suc
- roșii prune 4, tăiate mărunt
- ceapa rosie 1, curățată și tăiată mărunt
- ardei iute roșu 2-3, fără semințe și tocate mărunt
- curmal indian sau chutney de mango 2 linguri
SALUT DE COCOS
- nucă de cocos ½, ras (cumpărați gata decojit pentru viteză dacă doriți)
- iaurt natural 5 linguri
- coriandru 2 linguri, tocate grosier
Metodă
-
Pasul 1
Pentru a face savoarea, prăjiți nuca de cocos într-o tigaie mare uscată până devine aurie. Se răcește și se amestecă cu iaurtul și coriandru.
-
Pasul 2
Se încălzește o piscină mică de ulei vegetal într-o tigaie, se pun frunzele de curry și se lasă să sfârâie și se prăjesc aproximativ 30 de secunde până devin crocante, apoi se scurg pe hârtie de bucătărie.
-
Pasul 3
Pentru a găti rața, încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Puneți pieptul de rață cu partea grasă în jos într-o tigaie fierbinte, reduceți focul și gătiți până când grăsimea este aurie și crocantă, apoi răsturnați-le și scurt. culoare pe partea cărnii. Transferați la cuptor și lăsați-le aproximativ 8-10 minute în funcție de mărime. Se lasa sa se odihneasca la loc caldut 5 minute.
-
Pasul 4
Asamblați bhel puri chiar înainte de servire. Pune amestecul uscat într-un castron mare apoi adaugă toate celelalte ingrediente (inclusiv frunzele de curry). Se amestecă bine și se lasă să stea câteva minute. Servește bhel puri cu condiment de rață și nucă de cocos.
Informatii nutritionale
- Kcals 905
- Gras 68.4g
- Carbohidrați 41.3g
- Fibră 4.1g
- Proteină 31g
- Sare 0,6g