Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rigatoni cu sunca de Parma si rosii

Rigatoni cu sunca de parma si rosii

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Acest preparat rapid și ușor de paste cu șuncă de Parma este perfect pentru o cină la mijlocul săptămânii, iar resturile pot fi consumate la prânz a doua zi. Prosciutto poate fi folosit în schimb dacă nu găsiți șuncă de Parma


Ingrediente

  • rigatoni 150 g
  • ulei pentru prăjit
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobiți ușor, dar păstrați întregi
  • sunca de parma 8 felii, rupte grosier
  • roșii cherry 300 g, sferturi
  • bocconcini sau mini mozzarella 125 g, tăiate la jumătate sau rupte
  • busuioc frunze de decorat

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Încinge 1 lingură ulei într-o tigaie și gătește ușor usturoiul și șunca de Parma timp de 3 minute. Adăugați roșiile și gătiți până se înmoaie și eliberează zeama. Scurge pastele, ținând puțin din apă înapoi și amestecă cu roșiile, îndepărtând usturoiul. Presarati cu mozzarella si busuioc.

Informatii nutritionale

  • Kcals 629
  • Gras 27.3g
  • Saturate 11.5g
  • Carbohidrați 62.3g
  • Fibră 4g
  • Proteină 37,5g
  • Sare 3,54g
#Rigatoni #sunca #parma #rosii
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *