Skip to content

Tipul bucătăriei:

Sandwich cu Roast Beef Po Boy

Roast beef po’ boy

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Puțin efort

Sandvișurile Po’ boy vin umplute până la refuz cu tot felul de umpluturi; creveți, stridii și în acest caz, carne de vită gătită în sos. Nu există un mod politicos de a le mânca, așa că asigurați-vă că aveți multe șervețele la îndemână.


Vrei să încerci un proiect de coacere de weekend? Pregătiți-vă baghetele noastre pe care să le folosiți pentru acest sandviș cu roast beef po’ boy.

Ingrediente

  • partea superioară de vită bucata de 1 kg
  • usturoi 4 cuișoare, tăiate în bucăți
  • piper roșu 1 lingura
  • supa de vita 500 ml
  • morcov 1, sferturi
  • țelină 1 bat, sferturi
  • ceapă 1, sferturi
  • boabe de piper negru 6
  • foi de dafin 2
  • faina de porumb 1 lingura

a servi

  • bagheta 8 piese lungi
  • maioneză
  • felii de roșii
  • felii de corniș
  • salată verde mărunțită
  • Sos Tabasco

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 150c/ventilator 130c/gaz 2.

    Faceți incizii pe toată carnea de vită cu un cuțit mic și ascuțit și introduceți bucățile de usturoi.

    Se condimentează cu sare, piper și cayenne. Încinge o tigaie mare cu puțin ulei apoi rumenește bine carnea de vită peste tot.

    Petreceți puțin timp pentru a obține o culoare bună, deoarece toate acestea se vor adăuga la aroma generală a cărnii de vită și a sosului.

  • Pasul 2

    Ridicați carnea de vită într-un vas mare cu capac.

    Adăugați bulionul, legumele, boabele de piper și foile de dafin, apoi acoperiți cu un capac, strecurând o foaie de folie dedesubt, astfel încât să obțineți o etanșare foarte bună.

    Gatiti 3 ore.

  • Pasul 3

    Scoateți cu grijă carnea de vită din oală și lăsați-o sub folie cel puțin o oră pentru a fi mai ușor de feliat.

    Scoateți legumele și aruncați-o. Puneți caserola înapoi pe foc și reduceți sosul la jumătate.

    Se amestecă făina de porumb cu 1 lingură de apă, apoi se adaugă la sos și se amestecă în timp ce se fierbe până se îngroașă.

  • Pasul 4

    Tăiați carnea de vită și aruncați toate sucurile și bucățile care cad înapoi în sos.

    Adăugați feliile înapoi în sos pentru a se încălzi.

  • Pasul 5

    Tăiați baghetele în jumătate, dar nu tăiați până la capăt.

    Pune la cuptorul 200c/ventilator 180c/gaz 6 timp de 5 minute pentru a deveni crocant.

  • Pasul 6

    Ungeți fundul pâinii cu maioneză, adăugați un strat de carne și sos apoi acoperiți cu roșii, corniș și salată verde mărunțită.

    Adăugați un strop de tabasco, apoi săpați.

Informatii nutritionale

  • Kcals 219
  • Gras 9.4g
  • Carbohidrați 4.5g
  • Fibră 1.3g
  • Proteină 29.2g
  • Sare 0,3g
#Roast #beef #boy
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *