Tipul bucătăriei:
Roast beef și salată de ridichi cu sos de sake
- serveste 4
- Uşor
Această salată de friptură de vită și ridichi este făcută mai inteligentă cu un sos de sake. La sub 300 de calorii per porție și gata în 30 de minute, este o modalitate excelentă de a folosi restul de carne de vită friptă.
Ingrediente
- ridichi 1 buchet, feliat foarte subțire
- rachetă 1 pungă
- fenicul 1 bec mic, feliat foarte subțire
- lămâie 1/2, suc
- dragul 1 1/2 lingura
- ulei de ardei iute 1/2 lingura
- ulei de masline 1 lingura
- ghimbir ras pentru a face 1 lingura
- zahăr tos auriu 1/2 linguriță
- friptură de vită rămasă 8-12 felii subțiri, sau un mic roast beef de bună calitate cumpărat
Metodă
-
Pasul 1
Pasul 1
Puneti ridichile, rucola si feniculul intr-un castron. Bateți sucul de lămâie, sake-ul, uleiul de ardei iute și uleiul de măsline. Se amestecă ghimbirul și zahărul. Adăugați câteva linguri de dressing în salată și amestecați.
-
Pasul 2
Pasul 2
Așezați friptura de vită pe un platou și împrăștiați-o peste salată, puneți cu lingură niște dressing și serviți suplimentar alături.
Informatii nutritionale
- Kcals 267
- Carbohidrați 4.1g
- Proteină 22.4g
- Gras 16.5g
- Sare 0,2g
- Fibră 1.9g
#Roast #beef #și #salată #ridichi #sos #sake