Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Rösti de carnati si cartofi cu sos de ceapa caramelizata

Röstis de cârnați cu sos de ceapă caramelizată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

O rețetă grozavă de cârnați: bangers frumos prăjiți, cuibăriți într-un roti de cartofi, cu sos delicios de ceapă de turnat. Mâncare confortabilă la cel mai bun mod. Prietenii și familia vă vor mulțumi pentru împărtășirea acestui lucru.


Ingrediente

  • ulei de floarea soarelui
  • cârnați 8 (aromele de mere, salvie și muștar funcționează bine)
  • cartofi 3, mare
  • cimbru 3 crengute, frunzele decojite
  • mustar granulat 2 linguri
  • pudră de muştar englezesc 2 lingurite
  • ou 1, bătut

GRAVY

  • ceapa 2, feliate subțiri
  • unt 25 g
  • zahar brun 1 lingura, orice fel
  • făină simplă 2 linguri
  • supa de pui sau legume 500 ml
  • sos Worcestershire 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180°C/ventilator 160°C/gaz 4. Ungeți 1 lingură de ulei peste o tavă mică, de dimensiunea A4, sau o tavă rotundă rezistentă la cuptor, de aproximativ 20-22 cm.

  • Pasul 2

    Rumeniți cârnații în 1 linguriță de ulei timp de 5 minute sau până devin aurii. Radeți cartofii (nu este nevoie să-i curățați de coajă), puneți într-un prosop curat și stoarceți cât mai multă apă. Se varsa intr-un castron si se amesteca cimbrul, jumatate din mustar granulat, toata pudra de mustar, oul si ½ lingurita sare plus putin piper negru. Se varsa in tava si se adauga carnatii. Ungeți puțin ulei peste cartofi și coaceți timp de 45-50 de minute până când cârnații și cartofii sunt crocanți, aurii și gătiți.

  • Pasul 3

    În timp ce röstis de cârnați se coace, faceți sosul. Puneți ceapa și untul într-o tigaie și gătiți ușor până când se înmoaie cu adevărat și începe să se caramelizeze – aproximativ 20-30 de minute. se adaugă zahărul și se rumenește la foc mai mare pentru câteva minute, apoi se amestecă făina, amestecând până se omogenizează. Se amestecă treptat bulionul, urmat de restul de 1 lingură de muștar granulat și sos worcestershire. Aduceți la fiert și barbotați, apoi reduceți până capătă o consistență bună. Asezonați după gust. Scoateți röstis de cârnați direct din tavă și serviți cu legume verzi și mult sos.

Informatii nutritionale

  • Kcals 752
  • Gras 40.2g
  • Carbohidrați 68,6g
  • Fibră 7g
  • Proteină 25.4g
  • Sare 4.6g
#Röstis #cârnați #sos #ceapă #caramelizată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *