Tipul bucătăriei:

Rulouri de mezeluri din Rajasthani

Rulouri de mezeluri din Rajasthani

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • face 4
  • Uşor

Rulourile de cârnați elegante sunt pe drumul cel bun pentru a fi gustarea barului anului. Rajasthan a fost o zonă tradițională de vânătoare de jocuri din India. Feniculul și condimentul greu de cardamom se amestecă foarte bine cu carne de vânat, cum ar fi carne de vânat.


Ingrediente

  • cârnați de căprioară 4
  • foietaj gata laminat 1 foaie
  • semințe de fenicul 1 linguriță, prăjită
  • chutney fierbinte de mango 4 linguri
  • ou 1, bătut
  • semințe de muștar negru a decora

Amestec de condimente Rajasthani

  • semințe de chimen 1 linguriță
  • seminte de coriandru 1/2 linguriță
  • semințe de fenicul 1/2 linguriță
  • păstăi de cardamom 2, semințele eliminate și păstăile aruncate
  • cuișoare 2

Chutney de mentă cu coriandru

  • coriandru o grămadă mică, frunze culese
  • mentă o mână de frunze
  • suc de lămâie 2 linguri
  • ardei iute verde 1/2, tocat
  • usturoi 1/2 cuisoare mici
  • zahăr pudră 1 linguriță
  • nuci caju 1 lingură, înmuiată în apă clocotită timp de 10 minute

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți ingredientele pentru amestecul de condimente într-o tigaie mică și uscată și prăjiți pâna la parfum, apoi răsturnați într-o râșniță și faceți o pulbere.

  • Pasul 2

    Puneți carnea de cârnați (aruncați cojile) într-un castron, adăugați amestecul de condimente și condimentați cu sare și mult piper negru. Se amestecă bine, apoi se împarte în 4.

  • Pasul 3

    Desfășurați patiseria și presărați peste semințele de fenicul prăjite. Rulați ușor cu un sucitor, astfel încât semințele să intre în patiserie. Tăiați în 4 dreptunghiuri. Răspândiți chutney-ul de mango peste patiserie, lăsând o mică margine.

  • Pasul 4

    Formați fiecare sfert de carne de cârnați înapoi într-o formă de cârnați care se va potrivi cu lungimea fiecărui dreptunghi. Puneți pe o parte a patiseriei, apoi împăturiți patiseria deasupra pentru a o închide. Sertizați marginea și periați rulourile cu ou bătut, apoi puneți-le la frigider timp de 10 minute pentru a se răci.

  • Pasul 5

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Puneți rulourile pe o foaie de copt și faceți mici tăieturi cu un cuțit ascuțit în partea de sus. Presărați cu un vârf de semințe de muștar. Coaceți timp de 20-25 de minute până când patiseria este crocantă și umplutura gătită.

  • Pasul 6

    Între timp, amestecați ingredientele chutney într-un mic robot de bucătărie. Adăugați un strop de apă, dacă este necesar, pentru a face un chutney cu lingură.

Informatii nutritionale

  • Kcals 474
  • Gras 26.3g
  • Saturează 11.8g
  • Carbohidrați 37.9g
  • Zaharuri 9.9g
  • Fibră 3.8g
  • Proteină 19.4g
  • Sare 1.7g
.
#Rulouri #mezeluri #din #Rajasthani
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast