Tipul bucătăriei:
Rulouri de mezeluri din Rajasthani
- face 4
- Uşor
Rulourile de cârnați elegante sunt pe drumul cel bun pentru a fi gustarea barului anului. Rajasthan a fost o zonă tradițională de vânătoare de jocuri din India. Feniculul și condimentul greu de cardamom se amestecă foarte bine cu carne de vânat, cum ar fi carne de vânat.
Ingrediente
- cârnați de căprioară 4
- foietaj gata laminat 1 foaie
- semințe de fenicul 1 linguriță, prăjită
- chutney fierbinte de mango 4 linguri
- ou 1, bătut
- semințe de muștar negru a decora
Amestec de condimente Rajasthani
- semințe de chimen 1 linguriță
- seminte de coriandru 1/2 linguriță
- semințe de fenicul 1/2 linguriță
- păstăi de cardamom 2, semințele eliminate și păstăile aruncate
- cuișoare 2
Chutney de mentă cu coriandru
- coriandru o grămadă mică, frunze culese
- mentă o mână de frunze
- suc de lămâie 2 linguri
- ardei iute verde 1/2, tocat
- usturoi 1/2 cuisoare mici
- zahăr pudră 1 linguriță
- nuci caju 1 lingură, înmuiată în apă clocotită timp de 10 minute
Metodă
-
Pasul 1
Puneți ingredientele pentru amestecul de condimente într-o tigaie mică și uscată și prăjiți pâna la parfum, apoi răsturnați într-o râșniță și faceți o pulbere.
-
Pasul 2
Puneți carnea de cârnați (aruncați cojile) într-un castron, adăugați amestecul de condimente și condimentați cu sare și mult piper negru. Se amestecă bine, apoi se împarte în 4.
-
Pasul 3
Desfășurați patiseria și presărați peste semințele de fenicul prăjite. Rulați ușor cu un sucitor, astfel încât semințele să intre în patiserie. Tăiați în 4 dreptunghiuri. Răspândiți chutney-ul de mango peste patiserie, lăsând o mică margine.
-
Pasul 4
Formați fiecare sfert de carne de cârnați înapoi într-o formă de cârnați care se va potrivi cu lungimea fiecărui dreptunghi. Puneți pe o parte a patiseriei, apoi împăturiți patiseria deasupra pentru a o închide. Sertizați marginea și periați rulourile cu ou bătut, apoi puneți-le la frigider timp de 10 minute pentru a se răci.
-
Pasul 5
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Puneți rulourile pe o foaie de copt și faceți mici tăieturi cu un cuțit ascuțit în partea de sus. Presărați cu un vârf de semințe de muștar. Coaceți timp de 20-25 de minute până când patiseria este crocantă și umplutura gătită.
-
Pasul 6
Între timp, amestecați ingredientele chutney într-un mic robot de bucătărie. Adăugați un strop de apă, dacă este necesar, pentru a face un chutney cu lingură.
Informatii nutritionale
- Kcals 474
- Gras 26.3g
- Saturează 11.8g
- Carbohidrați 37.9g
- Zaharuri 9.9g
- Fibră 3.8g
- Proteină 19.4g
- Sare 1.7g