Tipul bucătăriei:
Rulouri de prosciutto, pere și rucola
- face 24
- Puțin efort
O tartă italiană elegantă care poate fi făcută în mai puțin de 30 de minute și combină aromele italiene clasice de rucola, prosciutto și parmezan cu pere dulci.
Ingrediente
- pere 2 coapte, dar tari, fără miez și tăiate la jumătate
- suc de lămâie 1 lingura
- rachetă 2 pumni mari
- prosciutto 12 felii
- parmezan sau grana padano 30 g, rase cu un curățător de cartofi
- scobitori 24
Metodă
-
Pasul 1
Tăiați fiecare jumătate de peră în 4 bucăți lungi, pentru a face 16. Veți avea nevoie de 12, așa că mâncați restul. Combinați perele și sucul de lămâie și asezonați. Pune câte o felie de peră și câteva frunze de rucola pe fiecare felie de prosciutto.
-
Pasul 2
Adăugați un râș de parmezan, rulați strâns și fixați cu 2 scobitori. Rulați pe toate celelalte, apoi tăiați fiecare în jumătate între scobitori.
#Rulouri #prosciutto #pere #și #rucola