Skip to content

Tipul bucătăriei:

15252

Rulouri de prosciutto, pere și rucola

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 24
  • Puțin efort

O tartă italiană elegantă care poate fi făcută în mai puțin de 30 de minute și combină aromele italiene clasice de rucola, prosciutto și parmezan cu pere dulci.


Ingrediente

  • pere 2 coapte, dar tari, fără miez și tăiate la jumătate
  • suc de lămâie 1 lingura
  • rachetă 2 pumni mari
  • prosciutto 12 felii
  • parmezan sau grana padano 30 g, rase cu un curățător de cartofi
  • scobitori 24

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați fiecare jumătate de peră în 4 bucăți lungi, pentru a face 16. Veți avea nevoie de 12, așa că mâncați restul. Combinați perele și sucul de lămâie și asezonați. Pune câte o felie de peră și câteva frunze de rucola pe fiecare felie de prosciutto.

  • Pasul 2

    Adăugați un râș de parmezan, rulați strâns și fixați cu 2 scobitori. Rulați pe toate celelalte, apoi tăiați fiecare în jumătate între scobitori.

#Rulouri #prosciutto #pere #și #rucola
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *