Tipul bucătăriei:
Rulouri de tataki de vita
- face 24
- Puțin efort
O versiune ușoară a unui preparat clasic japonez; fileul de vită rară prăjit este înfășurat în jurul morcovului crocant și mooli și servit cu un sos de soia și susan. Această mâncare de petrecere cu conținut scăzut de grăsimi este una grozavă de făcut înainte, doar păstrați la frigider până când este nevoie
Ingrediente
- file de vita 500 g
- ulei
- sos de soia 4 linguri
- ulei de susan 1 lingura
- zahăr 1 lingura
- seminte de susan amestecați alb-negru, dacă doriți
- mouli sau varză chinezească
- morcov 1
- ceapa primavara 4
- ardei iute roșu 2
- coriandru frunze dintr-un ciorchine mare
Metodă
-
Pasul 1
Încinge o tigaie antiaderentă la foarte fierbinte. Ungeți carnea de vită peste tot cu ulei, asezonați, apoi prăjiți aproximativ un minut pe fiecare parte până se rumenește.
-
Pasul 2
Amestecați sosul de soia cu uleiul de susan și zahărul. Luați 1 lingură din acest dressing și ungeți carnea, apoi rulați carnea în semințele de susan (păstrați orice rămas). Înveliți carnea în folie alimentară și lăsați-o la frigider pentru o oră.
-
Pasul 3
Pentru a servi, tăiați mouli, morcovul, ceapa primăvară și chilli, păstrând bucățile în grămezi ordonate. Tăiați carnea de vită foarte subțire. pune cate ceva din fiecare legume pe fiecare felie de carne, adauga frunze de coriandru si un strop de dressing si ruleaza.
-
Pasul 4
Se presară cu mai multe semințe de susan și se servește cu sosul rămas pentru înmuiere.
Informatii nutritionale
- Kcals 48
- Gras 2.7g
- Saturate 0,6g
- Carbohidrați 0,8g
- Fibră 0,3g
- Proteină 5.2g
- Sare 0,49g