Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de rulouri de cârnați cu foietaj

Rupeți și împărțiți ruloul de cârnați

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serviți 8 ca parte a unui bufet
  • Uşor

Bucurați-vă de bufetul de petrecere cu ruloul nostru epic de cârnați și roata camembert


Ingrediente

  • făină simplă pentru praf
  • bloc de foietaj 400g
  • carne de cârnați 300g
  • chutney de ceapă roșie caramelizată 4 linguri
  • nucşoară o bună grătar
  • frunze de cimbru o mână, plus extra pentru a decora
  • camembert 1 (aproximativ 300g)
  • ou 1, bătut
  • sos de merisoare 1 lingură

Metodă

  • Pasul 1

    Pe o suprafață de lucru ușor înfăptuită, rulați patiseria într-un dreptunghi de 20cm x 30cm. Tăiați în jumătate, pentru a face două dreptunghiuri de 10cm x 30cm.

  • Pasul 2

    Într-un castron, amestecați carnea de cârnați cu chutney, nucșoară, frunze de cimbru și mult condiment. Înjumătățiți amestecul, apoi formați fiecare jumătate într-un cârnat lung și puneți de-a lungul marginilor lungi ale dreptunghiurilor. Rulați patiseria peste ea însăși, închizând complet carnea de cârnați, apoi sertizați pentru a sigila marginile.

  • Pasul 3

    Puneți camembertul pe mijlocul unei foi de copt căptușite cu hârtie de copt și folosiți una dintre rulourile de cârnați pentru a înfășura pe jumătate în jurul brânzei. Luați cealaltă rolă, alăturați-o la sfârșitul primei și înfășurați și aceasta, creând un cerc. Strângeți împreună capetele cărnii și a produselor de patiserie pentru a crea o singură bucată. Dacă al doilea cârnați este puțin prea lung, tăiați-l și coaceți excesul ca o ruletă individuală de cârnați. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia rola de cârnați la jumătate și până la capăt, la fiecare 4 cm, pentru a crea un efect de ventilator. Periați ruloul de cârnați foarte bine cu ou, apoi răcoriți timp de 20 de minute (sau până când sunteți gata să-l gătiți).

  • Pasul 4

    Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5. Periați din nou rulada de cârnați cu ou, apoi presărați câteva frunze de cimbru. Coaceți timp de 30-35 de minute sau până când sunt aurii și fierte. După ce ați ieșit din cuptor, transferați cu atenție pe o masă de servit și lingurați sosul de afine în brânză, învârtind pentru a crea o ondulație.

Informatii nutritionale

  • Kcals 490
  • Gras 34.6g
  • Saturează 16.2g
  • Carbohidrați 25.7g
  • Zaharuri 6.8g
  • Fibră 2.9g
  • Proteină 17.5g
  • Sare 1.6g
.
#Rupeți #și #împărțiți #ruloul #cârnați
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *