Tipul bucătăriei:
Rupeți și împărțiți ruloul de cârnați
- serviți 8 ca parte a unui bufet
- Uşor
Bucurați-vă de bufetul de petrecere cu ruloul nostru epic de cârnați și roata camembert
Ingrediente
- făină simplă pentru praf
- bloc de foietaj 400g
- carne de cârnați 300g
- chutney de ceapă roșie caramelizată 4 linguri
- nucşoară o bună grătar
- frunze de cimbru o mână, plus extra pentru a decora
- camembert 1 (aproximativ 300g)
- ou 1, bătut
- sos de merisoare 1 lingură
Metodă
-
Pasul 1
Pe o suprafață de lucru ușor înfăptuită, rulați patiseria într-un dreptunghi de 20cm x 30cm. Tăiați în jumătate, pentru a face două dreptunghiuri de 10cm x 30cm.
-
Pasul 2
Într-un castron, amestecați carnea de cârnați cu chutney, nucșoară, frunze de cimbru și mult condiment. Înjumătățiți amestecul, apoi formați fiecare jumătate într-un cârnat lung și puneți de-a lungul marginilor lungi ale dreptunghiurilor. Rulați patiseria peste ea însăși, închizând complet carnea de cârnați, apoi sertizați pentru a sigila marginile.
-
Pasul 3
Puneți camembertul pe mijlocul unei foi de copt căptușite cu hârtie de copt și folosiți una dintre rulourile de cârnați pentru a înfășura pe jumătate în jurul brânzei. Luați cealaltă rolă, alăturați-o la sfârșitul primei și înfășurați și aceasta, creând un cerc. Strângeți împreună capetele cărnii și a produselor de patiserie pentru a crea o singură bucată. Dacă al doilea cârnați este puțin prea lung, tăiați-l și coaceți excesul ca o ruletă individuală de cârnați. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia rola de cârnați la jumătate și până la capăt, la fiecare 4 cm, pentru a crea un efect de ventilator. Periați ruloul de cârnați foarte bine cu ou, apoi răcoriți timp de 20 de minute (sau până când sunteți gata să-l gătiți).
-
Pasul 4
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5. Periați din nou rulada de cârnați cu ou, apoi presărați câteva frunze de cimbru. Coaceți timp de 30-35 de minute sau până când sunt aurii și fierte. După ce ați ieșit din cuptor, transferați cu atenție pe o masă de servit și lingurați sosul de afine în brânză, învârtind pentru a crea o ondulație.
Informatii nutritionale
- Kcals 490
- Gras 34.6g
- Saturează 16.2g
- Carbohidrați 25.7g
- Zaharuri 6.8g
- Fibră 2.9g
- Proteină 17.5g
- Sare 1.6g