Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă sănătoasă Saag de pui Curry

Saag de pui

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Ambalat cu ardei iute roșii proaspete, usturoi, ghimbir, turmeric, cuișoare și spanac, totul pentru mai puțin de 350 de calorii – această rețetă de curry de pui și linte arată că puteți mânca mâncărurile dvs. preferate pentru a lua fără a compromite aroma


Încercați acest pui săag, apoi verificați-ne pui jalfrezi, pui dhanksak, curry de pui sănătos și altele rețete de curry de pui. Încercați, de asemenea, saag aloo pentru un alt fel de mâncare clasic de spanac.

Saagul de pui este un fel de mâncare clasică de curry și promitem că versiunea de casă este mult mai bună decât cea obișnuită de mâncare de vineri seara. Aceasta este rețeta noastră „falsă”, ambalată cu ardei iute roșii proaspete, usturoi, ghimbir, turmeric, cuișoare și spanac. Este, de asemenea, una dintre modalitățile noastre preferate de a consuma roșii conservate.

Serviți cu rotis, naan sau orez pentru afacerea reală și o păpușă de iaurt natural dacă preferați curry-ul rece. Ne-ar plăcea să auzim cum te descurci cu acesta – trimite-ne un tweet la @olivemagazine!

Ingrediente

  • ardei iute 2, însămânțat
  • usturoi 2 cuișoare
  • ghimbir Bucată de 4cm, decojită
  • ceapă 1, tocat
  • ulei
  • chimen măcinat 1 linguriță din fiecare
  • coriandru 1 linguriță din fiecare
  • garam masala 1 linguriță din fiecare
  • curcumă ½ linguriță
  • cuișoare 4
  • piept de pui fără piele 4, tăiați în zaruri mari
  • linte roșii despicate 150g
  • roșii feliate 400g tablă
  • spanac 260g
  • rotis 4 mici, încălzite pentru a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți ardeii iute, usturoiul, ghimbirul și ceapa într-un mic blender și amestecați cu o pastă. Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare și prăjiți pasta timp de 2 minute, până când este parfumată.

  • Pasul 2

    Adăugați condimentele și gătiți încă un minut. Adăugați bucățile de pui și acoperiți condimentele. Gatiti 5 minute inainte de a adauga linte si rosii tocate impreuna cu 1½ cutii de apa.

  • Pasul 3

    Fierbeți timp de 25 de minute, condimentați, apoi dați spanacul și amestecați până se ofilesc. Se servește cu rotis.

Informatii nutritionale

  • Kcals 330
  • Gras 3.8g
  • Saturează 0,6g
  • Carbohidrați 27.9g
  • Fibră 6.2g
  • Proteină 42,8g
  • Sare 0,6g
.
#Saag #pui
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *