Skip to content

Tipul bucătăriei:

Salată cu șuncă, mazăre și ceapă primăvară

Salată cu șuncă, mazăre și ceapă primăvară

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Super rapidă, simplă și delicioasă, această salată cu șuncă, mazăre și ceapă primăvară este perfectă pentru o masă la mijlocul săptămânii. Este gata în doar 10 minute și are cu mult sub 500 de calorii, dar nu simte că ai ratat-o.


Urmărește videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a împroșca un avocado…

Ingrediente

  • Mazăre congelată 200 g, decongelat
  • ceapa verde 4, tocat
  • ridichi 4, feliate
  • avocado 1/2, taiat cubulete
  • otet de vin alb 1 lingura
  • mustar Dijon 1 lingura
  • zahăr o ciupitura
  • ulei de masline
  • pui de nasturel 1 pungă
  • jaret de șuncă mărunțit pachet de 180 g
  • pâine crustă a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Pune mazarea, ceapa primavara, ridichea si avocado intr-un castron. Bateți oțetul de vin alb, muștarul și zahărul, apoi amestecați treptat 2 linguri de ulei de măsline. Aruncați dressingul cu legumele. Se pune nasturelul pe farfurii, se pune deasupra amestecul de mazare apoi se presara peste jaret de sunca.

Informatii nutritionale

  • Kcals 376
  • Gras 22.8g
  • Saturate 4.5g
  • Carbohidrați 12.2g
  • Fibră 10.2g
  • Proteină 25.4g
  • Sare 3g
#Salată #șuncă #mazăre #și #ceapă #primăvară
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *