Tipul bucătăriei:
Salată cu șuncă, mazăre și ceapă primăvară
- serveste 2
- Puțin efort
Super rapidă, simplă și delicioasă, această salată cu șuncă, mazăre și ceapă primăvară este perfectă pentru o masă la mijlocul săptămânii. Este gata în doar 10 minute și are cu mult sub 500 de calorii, dar nu simte că ai ratat-o.
Urmărește videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a împroșca un avocado…
Ingrediente
- Mazăre congelată 200 g, decongelat
- ceapa verde 4, tocat
- ridichi 4, feliate
- avocado 1/2, taiat cubulete
- otet de vin alb 1 lingura
- mustar Dijon 1 lingura
- zahăr o ciupitura
- ulei de masline
- pui de nasturel 1 pungă
- jaret de șuncă mărunțit pachet de 180 g
- pâine crustă a servi
Metodă
-
Pasul 1
Pune mazarea, ceapa primavara, ridichea si avocado intr-un castron. Bateți oțetul de vin alb, muștarul și zahărul, apoi amestecați treptat 2 linguri de ulei de măsline. Aruncați dressingul cu legumele. Se pune nasturelul pe farfurii, se pune deasupra amestecul de mazare apoi se presara peste jaret de sunca.
Informatii nutritionale
- Kcals 376
- Gras 22.8g
- Saturate 4.5g
- Carbohidrați 12.2g
- Fibră 10.2g
- Proteină 25.4g
- Sare 3g
#Salată #șuncă #mazăre #și #ceapă #primăvară