Close
Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

24311

Salată de friptură vietnameză

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • serveste 3
  • Puțin efort

Cu conținut scăzut de calorii, bogate în proteine ​​și fără gluten, această salată de friptură vietnameză este o masă ideală la mijlocul săptămânii, în plus, este foarte simplu de făcut


*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • sos de pește
  • ulei de susan 1 lingura
  • sos de soia 1 lingura
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • ghimbir decojit si ras pentru a face 1 lingura
  • friptură de muschi 450 g, fără grăsimi
  • fidea uscată de vermicelli 100 g
  • castravete ½, fără sămânță și feliate subțire
  • Busuioc thailandez o mână de frunze
  • mentă o mână de frunze
  • coriandru o mână de frunze
  • șalotă 1, feliate fin
  • chilli ochi de pasăre 1-2, tocate mărunt
  • agave sau sirop de artar 1 lingura
  • lămâie verde 1, suc

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă 1 linguriță de sos de pește, uleiul de susan, sosul de soia, jumătate de usturoi și tot ghimbirul. Se toarnă peste friptură și se lasă la marinat timp de 30 de minute, sau câteva ore dacă poți.

  • Pasul 2

    Pentru a face dressingul, amestecați eșapa, ardei iute, siropul de agave și sucul de lămâie cu restul de usturoi și 2 linguri de sos de pește.

  • Pasul 3

    Încinge o tigaie la fierbinte și prăjește friptura timp de 2 minute pe fiecare parte sau mai mult, dacă preferi. Se lasa sa se odihneasca in timp ce faci salata. Peste tăiței se toarnă un ibric de apă clocotită și se lasă la fiert câteva minute.

  • Pasul 4

    Clătiți tăițeii și scurgeți bine. Adăugați tăițeii, castraveții și majoritatea ierburilor la dressing și amestecați. Adăugați mai mult suc de lămâie sau sos de pește, dacă doriți. Tăiați subțire carnea odihnită și adăugați-o în bol. Serviți cu ierburile rămase împrăștiate peste.

Informatii nutritionale

  • Kcals 397
  • Gras 12.8g
  • Saturate 5g
  • Carbohidrați 27.2g
  • Zaharuri 3.5g
  • Fibră 2.4g
  • Proteină 42.3g
  • Sare 1.2g
.
#Salată #friptură #vietnameză
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast