Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de salata de rata, mango si nasturel

Salată de rață, mango și creson

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această salată proaspătă și aromată de rață, mango și nasturel este gata în doar 30 de minute și are sub 500 de calorii – perfectă pentru o masă la mijlocul săptămânii


Ingrediente

  • piept de rata 2, piele marcată
  • Cinci condimente chinezești 1 lingura
  • sos de soia 2 lingurite
  • ulei de susan 1 lingura
  • miere sau zahăr brun 1 lingura
  • otet de orez 2 lingurite
  • Mango 1, decojit si feliat
  • ceapa rosie 1/2, feliate fin
  • nasturel 2 pumni

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Pune rața într-o tigaie rezistentă la cuptor, cu pielea în jos și gătește timp de 8-10 minute până când pielea devine crocantă și aurie și s-a îndepărtat multă grăsime.

  • Pasul 2

    Se amestecă cele cinci condimente cu 1/2 linguriță de sare de mare, se răstoarnă piepții astfel încât să fie cu pielea în sus și se presară peste amestecul de condimente. Gatiti la cuptor timp de 10 minute. Odihnește-te 5 minute în timp ce faci salata. Bateți soia, susanul, zahărul și oțetul. Se amestecă cu mango și ceapa apoi se amestecă cu cresonul. Se taie rața și se adaugă la salată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 441
  • Gras 18.5g
  • Saturate 4.7g
  • Carbohidrați 27.9g
  • Fibră 4g
  • Proteină 38,8g
  • Sare 2.3g
.
#Salată #rață #mango #și #creson
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *