Tipul bucătăriei:
Salată de rață, mango și creson
- serveste 2
- Uşor
Această salată proaspătă și aromată de rață, mango și nasturel este gata în doar 30 de minute și are sub 500 de calorii – perfectă pentru o masă la mijlocul săptămânii
Ingrediente
- piept de rata 2, piele marcată
- Cinci condimente chinezești 1 lingura
- sos de soia 2 lingurite
- ulei de susan 1 lingura
- miere sau zahăr brun 1 lingura
- otet de orez 2 lingurite
- Mango 1, decojit si feliat
- ceapa rosie 1/2, feliate fin
- nasturel 2 pumni
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Pune rața într-o tigaie rezistentă la cuptor, cu pielea în jos și gătește timp de 8-10 minute până când pielea devine crocantă și aurie și s-a îndepărtat multă grăsime.
-
Pasul 2
Se amestecă cele cinci condimente cu 1/2 linguriță de sare de mare, se răstoarnă piepții astfel încât să fie cu pielea în sus și se presară peste amestecul de condimente. Gatiti la cuptor timp de 10 minute. Odihnește-te 5 minute în timp ce faci salata. Bateți soia, susanul, zahărul și oțetul. Se amestecă cu mango și ceapa apoi se amestecă cu cresonul. Se taie rața și se adaugă la salată.
Informatii nutritionale
- Kcals 441
- Gras 18.5g
- Saturate 4.7g
- Carbohidrați 27.9g
- Fibră 4g
- Proteină 38,8g
- Sare 2.3g