Skip to content

Tipul bucătăriei:

salata thailandeza de pui

Salata thailandeza de pui

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Nu trebuie să petreci ore în șir în bucătărie pentru a obține arome asiatice autentice. Această salată de pui mărunțit în stil thailandez este gata în doar 15 minute – perfectă pentru o masă la mijlocul săptămânii.


Încercați această salată thailandeză de pui, apoi verificați mai multe dintre noi retete de salata de pui.

Ingrediente

  • piept de pui fiert sau 2 mici (aproximativ 200g), maruntite
  • șalotă 1, feliate fin
  • varza alba 100 g bucată, mărunțită
  • castravete ¼, tăiate în bastoane subțiri
  • morcov 1, juliană
  • mentă o mână de frunze
  • Busuioc thailandez o mână de frunze
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobită
  • ardei iute de pasăre 1-2, tocate mărunt
  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, răzuită fin
  • tei 2, suc
  • zahăr brun de palmier sau moale 2 linguri
  • sos de pește 3 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Puiul se pune intr-un castron cu salota, varza, castravetele si morcovul. Se amestecă ingredientele pentru dressing și se toarnă peste pui. Lăsați timp de 10 minute.

  • Pasul 2

    Adăugați ierburile la pui și mai aruncați totul înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 321
  • Gras 6.8g
  • Saturate 1g
  • Carbohidrați 29.1g
  • Fibră 3.7g
  • Proteină 33.9g
  • Sare 4.8g
#Salata #thailandeza #pui
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *