Tipul bucătăriei:
Salata thailandeza de pui
- serveste 2
- Uşor
Nu trebuie să petreci ore în șir în bucătărie pentru a obține arome asiatice autentice. Această salată de pui mărunțit în stil thailandez este gata în doar 15 minute – perfectă pentru o masă la mijlocul săptămânii.
Încercați această salată thailandeză de pui, apoi verificați mai multe dintre noi retete de salata de pui.
Ingrediente
- piept de pui fiert sau 2 mici (aproximativ 200g), maruntite
- șalotă 1, feliate fin
- varza alba 100 g bucată, mărunțită
- castravete ¼, tăiate în bastoane subțiri
- morcov 1, juliană
- mentă o mână de frunze
- Busuioc thailandez o mână de frunze
- usturoi 1 cuișoare, zdrobită
- ardei iute de pasăre 1-2, tocate mărunt
- ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, răzuită fin
- tei 2, suc
- zahăr brun de palmier sau moale 2 linguri
- sos de pește 3 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Puiul se pune intr-un castron cu salota, varza, castravetele si morcovul. Se amestecă ingredientele pentru dressing și se toarnă peste pui. Lăsați timp de 10 minute.
-
Pasul 2
Adăugați ierburile la pui și mai aruncați totul înainte de servire.
Informatii nutritionale
- Kcals 321
- Gras 6.8g
- Saturate 1g
- Carbohidrați 29.1g
- Fibră 3.7g
- Proteină 33.9g
- Sare 4.8g
#Salata #thailandeza #pui