Tipul bucătăriei:
Salată vietnameză de curcan
- serveste 2
- Puțin efort
Acesta este un mod minunat și proaspăt de a folosi curcanul rămas și este gata în doar 15 minute. Este folia perfectă pentru un surf de mâncare bogată de Crăciun.
Ingrediente
- otet de orez sau otet de cidru 80 ml
- zahăr pudră 1 lingura
- ardei iute roșu 1 mic, tăiat la jumătate
- taitei de orez 50 g, fiert/înmuiat urmând instrucțiunile de pe pachet
- curcan fiert 200 g, mărunțit
- coriandru sau frunze de mentă câte o mână din fiecare
- frunza chinezeasca ½, mărunțit
- morcov 1, mărunțit
- arahide o mână mică, prăjită și tocată
Metodă
-
Pasul 1
Fierbeți oțetul de orez, zahărul și chilli împreună timp de 3 minute, pescuiți ardeiul și aruncați-l. Se toarnă peste tăiței. Adăugați restul ingredientelor, cu excepția alunelor și amestecați. Se presară cu nuci.
Informatii nutritionale
- Kcals 335
- Gras 8.2g
- Saturate 1.9g
- Carbohidrați 34.1g
- Fibră 1.7g
- Proteină 33.4g
- Sare 0,21g
#Salată #vietnameză #curcan