Skip to content

Tipul bucătăriei:

Salată vietnameză de curcan

Salată vietnameză de curcan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Acesta este un mod minunat și proaspăt de a folosi curcanul rămas și este gata în doar 15 minute. Este folia perfectă pentru un surf de mâncare bogată de Crăciun.


Ingrediente

  • otet de orez sau otet de cidru 80 ml
  • zahăr pudră 1 lingura
  • ardei iute roșu 1 mic, tăiat la jumătate
  • taitei de orez 50 g, fiert/înmuiat urmând instrucțiunile de pe pachet
  • curcan fiert 200 g, mărunțit
  • coriandru sau frunze de mentă câte o mână din fiecare
  • frunza chinezeasca ½, mărunțit
  • morcov 1, mărunțit
  • arahide o mână mică, prăjită și tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Fierbeți oțetul de orez, zahărul și chilli împreună timp de 3 minute, pescuiți ardeiul și aruncați-l. Se toarnă peste tăiței. Adăugați restul ingredientelor, cu excepția alunelor și amestecați. Se presară cu nuci.

Informatii nutritionale

  • Kcals 335
  • Gras 8.2g
  • Saturate 1.9g
  • Carbohidrați 34.1g
  • Fibră 1.7g
  • Proteină 33.4g
  • Sare 0,21g
#Salată #vietnameză #curcan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *