Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de salată vietnameză de pui

Salată vietnameză de pui

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această salată super rapidă și ușoară are un pumn pentru pui gătit cu un sos fierbinte și ierburi proaspete, mentă și busuioc pentru a face o masă rapidă pentru doi


Încercați această salată vietnameză de pui, apoi verificați mai multe dintre noi retete de salata de pui

Ingrediente

  • piept de pui fiert 200 g
  • șalotă 1, feliate fin
  • roșii cherry 8, înjumătățit
  • mentă o mână de frunze
  • Busuioc thailandez o mână de frunze

ÎMBRACȚIE

  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • ardei iute de pasăre 1-2, tocate mărunt
  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, răzuită fin
  • tei 2, suc
  • zahăr brun de palmier sau moale 2 linguri
  • sos de pește 3 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Puiul se pune intr-un castron cu salota si rosiile cherry. Se amestecă ingredientele pentru dressing și se toarnă peste pui. Adăugați ierburile și amestecați totul împreună pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 296
  • Gras 7.8g
  • Carbohidrați 24.4g
  • Fibră 1.2g
  • Proteină 31.4g
  • Sare 4.8g
#Salată #vietnameză #pui
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *