Tipul bucătăriei:
Salată vietnameză de pui
- serveste 2
- Uşor
Această salată super rapidă și ușoară are un pumn pentru pui gătit cu un sos fierbinte și ierburi proaspete, mentă și busuioc pentru a face o masă rapidă pentru doi
Încercați această salată vietnameză de pui, apoi verificați mai multe dintre noi retete de salata de pui
Ingrediente
- piept de pui fiert 200 g
- șalotă 1, feliate fin
- roșii cherry 8, înjumătățit
- mentă o mână de frunze
- Busuioc thailandez o mână de frunze
ÎMBRACȚIE
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- ardei iute de pasăre 1-2, tocate mărunt
- ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, răzuită fin
- tei 2, suc
- zahăr brun de palmier sau moale 2 linguri
- sos de pește 3 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Puiul se pune intr-un castron cu salota si rosiile cherry. Se amestecă ingredientele pentru dressing și se toarnă peste pui. Adăugați ierburile și amestecați totul împreună pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 296
- Gras 7.8g
- Carbohidrați 24.4g
- Fibră 1.2g
- Proteină 31.4g
- Sare 4.8g
#Salată #vietnameză #pui