Tipul bucătăriei:
Sandviș cu friptură cu brânză Bulgogi
- serveste 4
- Puțin efort
Friptura de brânză Philly + bulgogi coreean este o căsătorie făcută în rai, uneori cunoscută sub numele de koagie. Acesta este un sandviș indulgent este foarte ușor de făcut
Vrei să încerci un proiect de coacere de weekend? Pregătiți-vă baghetele noastre pentru a le folosi pentru acest sandviș cu friptură de brânză.
Ingrediente
- ghimbir ras pentru a face 1 lingura
- usturoi 1 cuișoare, ras
- zahăr moale brun deschis 1 lingura
- gochujang 2 linguri
- sos de soia 4 linguri
- ulei de susan 2 linguri
- otet de orez 1 lingura
- pară ½, decojite și tăiate cuburi
- fripturi de muschi 2, feliate foarte fin
- bagheta 1, tăiat în 4
- brânză americană sau cheddar blând
- ceapa verde 2, tocate fin
- seminte de susan
Metodă
-
Pasul 1
Amestecați ghimbirul, usturoiul, zahărul, gochujang, sosul de soia, uleiul de susan și oțetul de orez, apoi pasați pere. Adăugați friptura și lăsați-o la marinat timp de 1 oră.
-
Pasul 2
Înjumătățiți fiecare bucată de baghetă pe orizontală, lăsând-o unită pe o parte și adăugați un strat de brânză la bază. Puneți carnea de vită și marinada într-un wok, aduceți-o la fiert și amestecați până când carnea este gătită. Pune o lingura in fiecare bagheta, apoi presara niste ceapa primavara si seminte de susan. Lăsați să stea câteva minute pentru ca sucurile să se afunde înainte de a mânca.
Informatii nutritionale
- Kcals 540
- Gras 28.7g
- Saturate 12.1g
- Carbohidrați 36.2g
- Fibră 3.1g
- Proteină 32.6g
- Sare 4.3g