Skip to content

Tipul bucătăriei:

19618

Sandviș cu friptură cu brânză Bulgogi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Friptura de brânză Philly + bulgogi coreean este o căsătorie făcută în rai, uneori cunoscută sub numele de koagie. Acesta este un sandviș indulgent este foarte ușor de făcut


Vrei să încerci un proiect de coacere de weekend? Pregătiți-vă baghetele noastre pentru a le folosi pentru acest sandviș cu friptură de brânză.

Ingrediente

  • ghimbir ras pentru a face 1 lingura
  • usturoi 1 cuișoare, ras
  • zahăr moale brun deschis 1 lingura
  • gochujang 2 linguri
  • sos de soia 4 linguri
  • ulei de susan 2 linguri
  • otet de orez 1 lingura
  • pară ½, decojite și tăiate cuburi
  • fripturi de muschi 2, feliate foarte fin
  • bagheta 1, tăiat în 4
  • brânză americană sau cheddar blând
  • ceapa verde 2, tocate fin
  • seminte de susan

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați ghimbirul, usturoiul, zahărul, gochujang, sosul de soia, uleiul de susan și oțetul de orez, apoi pasați pere. Adăugați friptura și lăsați-o la marinat timp de 1 oră.

  • Pasul 2

    Înjumătățiți fiecare bucată de baghetă pe orizontală, lăsând-o unită pe o parte și adăugați un strat de brânză la bază. Puneți carnea de vită și marinada într-un wok, aduceți-o la fiert și amestecați până când carnea este gătită. Pune o lingura in fiecare bagheta, apoi presara niste ceapa primavara si seminte de susan. Lăsați să stea câteva minute pentru ca sucurile să se afunde înainte de a mânca.

Informatii nutritionale

  • Kcals 540
  • Gras 28.7g
  • Saturate 12.1g
  • Carbohidrați 36.2g
  • Fibră 3.1g
  • Proteină 32.6g
  • Sare 4.3g
.
#Sandviș #friptură #brânză #Bulgogi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *