Tipul bucătăriei:
Sandvișuri cu friptură de vită, muștar și creson
- face 9
- Uşor
Această combinație clasică de muștar de Dijon și carne de vită alături de nucă murată și creme fraîche de nasturel este perfectă pentru un ceai de după-amiază pentru adulți.
Ingrediente
- unt 50 g
- pâine maro 6 felii
- friptura de vita 3 felii, tocate mărunt
- nucă murată 1 piure (opțional)
- nasturel o mână, tocată mărunt
- crème fraîche 1 lingura
- mustar Dijon 2 lingurite
Metodă
-
Pasul 1
Unge pâinea cu unt și împarte carnea de vită în 3 felii. Adaugati nuca murata (daca folositi).
Se amestecă cresonul și crème fraîche, se condimentează și se întinde deasupra.
Adăugați muștar la pâinea rămasă, deasupra, tăiați crustele și tăiați în 3 degete.
Informatii nutritionale
- Kcals 119
- Carbohidrați 8.6g
- Proteină 5.3g
- Gras 7.3g
- Sare 0,41g
- Saturate 4.1g
- Fibră 0,7g
#Sandvișuri #friptură #vită #muștar #și #creson