Skip to content

Tipul bucătăriei:

871

Sandvișuri cu friptură de vită, muștar și creson

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 9
  • Uşor

Această combinație clasică de muștar de Dijon și carne de vită alături de nucă murată și creme fraîche de nasturel este perfectă pentru un ceai de după-amiază pentru adulți.


Ingrediente

  • unt 50 g
  • pâine maro 6 felii
  • friptura de vita 3 felii, tocate mărunt
  • nucă murată 1 piure (opțional)
  • nasturel o mână, tocată mărunt
  • crème fraîche 1 lingura
  • mustar Dijon 2 lingurite

Metodă

  • Pasul 1

    Unge pâinea cu unt și împarte carnea de vită în 3 felii. Adaugati nuca murata (daca folositi).

    Se amestecă cresonul și crème fraîche, se condimentează și se întinde deasupra.

    Adăugați muștar la pâinea rămasă, deasupra, tăiați crustele și tăiați în 3 degete.

Informatii nutritionale

  • Kcals 119
  • Carbohidrați 8.6g
  • Proteină 5.3g
  • Gras 7.3g
  • Sare 0,41g
  • Saturate 4.1g
  • Fibră 0,7g
#Sandvișuri #friptură #vită #muștar #și #creson
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *