Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de prăjire de porc cu ceapă de primăvară și kale, servită într-un castron rotund alb pe o masă de lemn deschis la culoare

Se prăjește carne de porc, kale și ceapă primăvară

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

O cină simplă rapidă pentru nopțile pline de săptămână. Acest prajit sănătos durează doar 20 de minute pentru a se amesteca, iar carnea de porc este delicioasă cu ardei iute roșu, ghimbir și mirin


Încercați prăjeliul nostru sănătos de porc, apoi consultați prăjeliul sănătos de pui, prăjeliul sănătos cu creveți, puiul sănătos dulce-acrișor și mai multe rețete sănătoase rapide.

Ingrediente

  • sos de soia 2 linguri
  • orez vin Oțet 1 lingura
  • mirin 2 linguri
  • ulei de arahide
  • muschiulet de porc 1, tăiate și tăiate fâșii
  • ardei iute roșu 1, fără sămânță și tocată mărunt
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • ghimbir bucată de mărimea degetului mare, rasă
  • morcovi 2, decojite și tăiate felii subțiri
  • ceapa verde 3, tăiat cubulețe
  • varză 200 g, spălate și tocate gros

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați soia, oțetul de vin de orez și mirinul. Se încălzește 1 linguriță de ulei într-un wok până este foarte fierbinte. Înmuiați carnea de porc în marinată, scuturați excesul și prăjiți-l în loturi până devine auriu. Pus deoparte.

  • Pasul 2

    Se încălzește încă o linguriță de ulei în wok până când este foarte fierbinte și se prăjește ardeiul iute, usturoiul și ghimbirul până se parfumează. Adăugați morcovul și prăjiți timp de 2 minute înainte de a adăuga ceapa primăvară, kale, marinada și feliile de porc. Gatiti 7-8 minute pana cand carnea de porc este fierta. Serviți cu tăiței sau orez.

Informatii nutritionale

  • Kcals 334
  • Gras 18.6g
  • Carbohidrați 12.7g
  • Fibră 2.8g
  • Proteină 27.2g
  • Sare 1.6g
#prăjește #carne #porc #kale #și #ceapă #primăvară
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *