Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de prăjire de vită din Szechuan

Se prăjește carne de vită și ardei roșu

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Cartofii prăjiți fac cea mai bună rețetă rapidă. Acest fel de mâncare din carne de vită și ardei roșu este gata în doar 20 de minute, este o masă sănătoasă pentru doi, dar poate fi dublată cu ușurință pentru o familie.


Încercați acest prăjit cu carne de vită și ardei roșu, apoi verificați și curry-ul nostru rapid de vită.

Ingrediente

  • Ardei Sichuan sau fulgi de ardei iute roșu 1 linguriță, măcinată cu un mojar și un pistil
  • faina de porumb 1 lingura
  • friptură sau fripturi minute 2, tăiate în fâșii
  • ulei
  • ghimbir bucata de 2 cm, rasa
  • usturoi 1 cuișoare, ras
  • ardei roșu 1, semănat și tăiat fâșii
  • ceapa verde 1 buchet, feliat
  • sos de soia 2 linguri
  • supa de vita 2 linguri
  • fidea sau orez a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă ardeiul de Szechuan cu făina de porumb și se amestecă cu fâșiile de friptură. Se incinge putin ulei intr-un wok, se adauga ghimbirul si usturoiul, se prajesc cateva secunde apoi se adauga friptura si se amesteca un minut. Adăugați ardeiul și ceapa primăvară și prăjiți totul împreună până când ardeiul se înmoaie, apoi adăugați sosul de soia și bulionul și amestecați. Serviți peste tăiței sau orez.

Informatii nutritionale

  • Kcals 337
  • Gras 11.5g
  • Carbohidrați 22g
  • Fibră 3.2g
  • Proteină 34.8g
  • Sare 3g
#prăjește #carne #vită #și #ardei #roșu
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *