Tipul bucătăriei:
Sot de pui, praz și muștar
- serveste 4
- Uşor
Pulpele de pui sunt o alegere excelentă la buget pentru o cină la mijlocul săptămânii. Această rețetă le gătește cu smântână, praz și muștar, apoi se termină cu un topping crocant de pesmet. Doar adăugați verdeață
Ingrediente
- ulei de masline
- Pulpe de pui 8
- praz 2, tocat
- mustar Dijon 1 lingura
- cremă unică 4 linguri
- lămâie 1, cu coaja si zeama
- firimituri de pâine 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Se incinge putin ulei intr-o tigaie mare si se prajeste puiul pana se rumeneste, se adauga prazul si se prajeste pana se inmoaie si puiul este fiert. Se amestecă muștarul și smântâna și se adaugă în tigaie, se condimentează bine și se barbote până se îngroașă sosul. Se presara peste zeama de lamaie, apoi coaja si pesmetul. Punem tigaia sub un gratar pentru scurt timp pana se rumenesc putin firimiturile.
Informatii nutritionale
- Kcals 686
- Gras 50.3g
- Carbohidrați 7.3g
- Fibră 1.5g
- Proteină 51.6g
- Sare 0,97g
#Sot #pui #praz #și #muștar