Skip to content

Tipul bucătăriei:

7607

Spatchcock poussin cu gremolata

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Poussin este o alternativă excelentă la pui și această rețetă ușoară se gătește rapid și are un gust fantastic gătit ca parte a unui grătar de vară. Pentru păsări de curte, tăiați părțile laterale ale coloanei vertebrale cu foarfecele de bucătărie, apoi întoarceți pasărea și striviți-o. Măcelarul tău poate să o facă sau o poți cumpăra gata spatchcockcock.


Ingrediente

  • rozmarin tocat pentru a face 1 lingura
  • semințe de fenicul 1 lingura
  • ulei de masline
  • usturoi 2, tocate fin
  • lămâie 2, cu coaja si zeama
  • poussins 3, spatchcockcock
  • pătrunjel un buchet mare, tocat
  • frunze de salata a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă rozmarinul, semințele de fenicul, 3 linguri ulei de măsline, jumătate de usturoi, sucul de lămâie și jumătate din coaja. Sezon. Puneți pușinele într-un vas mare de sticlă puțin adânc sau în pungi de plastic cu fermoar și turnați marinada peste. Marinați cel puțin 1 oră sau de preferat peste noapte la frigider.

  • Pasul 2

    Încinge grătarul. Se usucă pușinele, se stropesc cu ulei și se asezonează din nou. Puneți pielea în jos pe grătar. înfășurați 2 cărămizi în folie sau folosiți o tigaie grea de fier și cântăriți pușinele timp de 15 minute. Se rastoarna si se grata 10 minute cu caramizile pe cealalta parte.

  • Pasul 3

    Între timp, faceți gremolata amestecând coaja de lămâie rămasă, cățelul de usturoi și pătrunjelul. Se presara peste pui si se serveste cu o salata verde.

#Spatchcock #poussin #gremolata
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *