Skip to content

Tipul bucătăriei:

7795

Steak au poivre

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Bucurați-vă de această mâncare clasică de friptură în orice seară a săptămânii cu acest sos poivre ușor de făcut. Se servesc cu chipsuri groase și nasturel pentru o masă delicioasă de familie.


Ingrediente

  • fripturi piperate 4
  • unt un buton
  • coniac 2 linguri
  • vin roșu 6 linguri
  • supă de pui 200 ml
  • crema dubla 142 ml
  • boabe de piper verde în saramură 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Topiți un nod de unt într-o tigaie mare și grea și prăjiți fripturile piperate timp de 2 minute pe fiecare parte, apoi odihniți-vă sub folie în timp ce terminați sosul.

    Barbotiti coniacul in tigaie pentru o secunda, apoi adaugati vinul rosu si supa de pui si reduceti pana devine siropos. Se amestecă smântâna dublă și boabele de piper verde (clatite mai întâi), apoi se condimentează și se stropesc peste fripturi. Se serveste cu chipsuri groase si nasturel.

#Steak #poivre
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *