Skip to content

Tipul bucătăriei:

Stroganoff de porc și ciuperci

Stroganoff de porc și ciuperci

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Acest gustos stroganoff maghiar condimentat cu boia de ardei durează doar 20 de minute, este gătit într-o oală și este cel mai bine servit cu orez sălbatic.


Faceți acest stroganoff de porc, apoi verificați stroganoff-ul nostru de pui, stroganoff-ul de vită și stroganoff-ul cu ciuperci.

Ingrediente

  • escalope de porc 1, tăiate în fâșii
  • ciuperci 4, feliate
  • ulei de masline
  • unt
  • boia afumată 1 lingura
  • sherry uscat 4 linguri
  • smantana cuva de 142 ml
  • orez alb și sălbatic gătit a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți carnea de porc și apoi ciupercile în puțin ulei și unt până sunt fierte. Se adaugă boia de ardei și se prăjește 1 minut, apoi se adaugă sherry și bule până se evaporă. Se amestecă smântâna și se condimentează bine. Se presară încă un praf de boia de ardei.

Informatii nutritionale

  • Kcals 372
  • Gras 26.9g
  • Carbohidrați 4.2g
  • Fibră 0,9g
  • Proteină 20.2g
  • Sare 0,29g
#Stroganoff #porc #și #ciuperci
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *