Tipul bucătăriei:
Stroganoff de porc și ciuperci
- serveste 2
- Puțin efort
Acest gustos stroganoff maghiar condimentat cu boia de ardei durează doar 20 de minute, este gătit într-o oală și este cel mai bine servit cu orez sălbatic.
Faceți acest stroganoff de porc, apoi verificați stroganoff-ul nostru de pui, stroganoff-ul de vită și stroganoff-ul cu ciuperci.
Ingrediente
- escalope de porc 1, tăiate în fâșii
- ciuperci 4, feliate
- ulei de masline
- unt
- boia afumată 1 lingura
- sherry uscat 4 linguri
- smantana cuva de 142 ml
- orez alb și sălbatic gătit a servi
Metodă
-
Pasul 1
Prăjiți carnea de porc și apoi ciupercile în puțin ulei și unt până sunt fierte. Se adaugă boia de ardei și se prăjește 1 minut, apoi se adaugă sherry și bule până se evaporă. Se amestecă smântâna și se condimentează bine. Se presară încă un praf de boia de ardei.
Informatii nutritionale
- Kcals 372
- Gras 26.9g
- Carbohidrați 4.2g
- Fibră 0,9g
- Proteină 20.2g
- Sare 0,29g
#Stroganoff #porc #și #ciuperci