Tipul bucătăriei:

Rețetă Stroganoff de vită

Stroganoff de vită de 10 minute

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 2
  • Uşor

Stroganoff de vită este o masă reconfortantă în timpul săptămânii. Această versiune este foarte rapidă și ușoară – pe masă în doar 10 minute – perfectă dacă sunteți doar doi. Dacă de obicei serviți acest lucru cu orez, încercați-l cu pappardelle


Încercați acest stroganoff rapid de carne de vită, apoi verificați clasicul nostru stroganoff de carne de vită, stroganoff de pui și stroganoff de ciuperci.

Ingrediente

  • pappardelle 150g
  • friptură de muschi 250g, tăiat din toate grăsimile
  • ulei de arahide
  • ciuperci de castane pui 100g, feliat
  • unt
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • boia afumată dulce 2 lingurițe
  • smantana 100 ml
  • supă de pui
  • patrunjel cu frunze plate o mână, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti pappa. Între timp, tăiați friptura în fâșii subțiri și condimentați.

  • Pasul 2

    Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare până când este foarte fierbinte și fierteți rapid carnea de vită până se rumeneste pe ambele părți. (Faceți acest lucru pe loturi dacă aveți nevoie și nu supraaglomerați tigaia.) Scoateți carnea și mențineți-o caldă sub folie.

  • Pasul 3

    Puneți ciupercile în aceeași tigaie cu un buton de unt, gătiți până se înmoaie, apoi dați usturoiul și boiaua și prăjiți-le câteva minute.

  • Pasul 4

    Adăugați înapoi carnea de vită cu smântână și un strop de brânză și lăsați totul să crească. Se amestecă pătrunjelul, apoi se servește lingura pe paste.

Informatii nutritionale

  • Kcals 578
  • Gras 27,5g
  • Saturează 11.9g
  • Carbohidrați 43g
  • Fibră 1.1g
  • Proteină 39.2g
.
#Stroganoff #vită #minute
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast