Tipul bucătăriei:
Suadero cu coaste scurte
- servește 6
- Un mic efort
Această rețetă provine de la Tacos Padre, o tarabă de la Borough Market din Londra. Este nevoie de puțin efort și timp pentru a face, dar merită atât de mult pentru acele coaste scurte de carne de vită care se topesc
Faceți această rețetă scurtă de suadero cu coaste împreună cu o parte a guacamolului roșu al lui Tacos Padre. Verificați, de asemenea, fajitas-ul nostru de friptură, tacos de vită, enchiladas de pui și rețete mexicane mai ușoare.
Cumpărați ardei iute și pulberi întregi online la coolchile.co.uk și tomatillo de la supermarketuri specializate sau online (încercați wattsfarms.co.uk). Puteți folosi, de asemenea, conserve, dacă nu puteți obține proaspete. De asemenea, am redus ușor cantitatea de grăsime de vită din această rețetă din ceea ce se folosește în mod tradițional.
Ingrediente
- coaste scurte de vită 8-10 (aproximativ 2,5 kg)
SCURT ȘI FRAGĂ
- pulbere de guajillo 2 linguri
- morita sau pulbere chipotle 2 linguri
- granule de usturoi 2 linguri
- oregano mexican sau oregano uscat 1 lingură
- sare de mare fină 3 linguri
SÂRGĂ SCURTĂ
- ulei vegetal 1 lingură
- ceapă 1 mare, tocat
- usturoi 5 cuișoare, tocate
- roșii 250g, tocat
- tomatillos 125g, tocat
- ardei iute guajillo 8, tulpini și semințe îndepărtate
- ardei iute morita sau chipotle 4, semințe îndepărtate
- grăsime de vită 100g, tocat
- supă de pui 1,25 litri
GARNITURĂ
- ceapă 1, tăiat în pene
- semințe de rodie 100g
- melasă de rodie 2 linguri
- jalapeño 1, tocat mărunt
- coriandru o grămadă mică, tocată
- pene de var și tortilla a servi
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă toate ingredientele pentru frecare, apoi se aruncă cu coastele scurte, astfel încât să fie bine acoperite în amestec. Acoperiți și răciți peste noapte sau până la patru zile.
-
Pasul 2
Încălziți grătarul la mare. Aranjați coastele scurte pe o tavă, aruncând oricare dintre frunzele rămase și grătiți timp de 8-10 minute, rotind în mod regulat până când devin aurii peste tot.
-
Pasul 3
Pentru braise, încălziți uleiul într-o tigaie mare cu capac și gătiți ceapa timp de 15 minute sau până când este caramelizată. Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut înainte de a adăuga restul ingredientelor. Fierbeți ușor timp de 20 de minute.
-
Pasul 4
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Așezați coastele scurte în tigaie și răzuieți-le în tăviți în bucățile cruste. Acoperiți cu un strat de hârtie de copt, apoi un strat de folie și, în final, capacul. Gatiti la cuptor 30 de minute, apoi reduceti cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz 3 si gatiti inca 3 ore pana cand carnea este cat de cat frageda.
-
Pasul 5
Scoateți coastele într-o tavă și puneți tigaia la foc mare. bucătar până ușor redus. Blitz până se omogenizează complet cu ajutorul unui blender și continuă să gătești până când are o consistență sălbatică.
-
Pasul 6
Pentru a pregăti garnitura, prăjește pene de ceapă într-o tigaie antiaderentă uscată până se înnegrește și se înmoaie puțin, apoi toacă. Se amestecă cu semințele de rodie, melasă, jalapeño și coriandru.
-
Pasul 7
Încălziți grătarul la mare și coaceți-le la grătar până se caramelizează bine. Se pune o parte din sos pe farfurii de servire, se acoperă cu coastele scurte și se servește cu salata de ceapă, pene de var și tortilla.
Informatii nutritionale
- Kcals 690
- Gras 51.1g
- Saturează 21.5g
- Carbohidrați 11.5g
- Zaharuri 6.7g
- Fibră 8.8g
- Proteină 41.6g
- Sare 6,81g