Tipul bucătăriei:

Sub rețetă de chiftelă ușoară

Sub chiftea se topeste

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 persoane
  • Uşor

Verificați aceste subs indulgente sandwich cu carne cu mozzarella gooey și parmezan cu nuci. Această rețetă ușoară servește o familie de patru persoane și este gata în mai puțin de o oră. În plus, are și un conținut scăzut de calorii


Ingrediente

  • carne de vită tocată 250g
  • carne de porc tocată 250g
  • ceapă 1 mic, ras
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • parmezan ras pentru a face 2 linguri
  • ulei de masline 1 lingură
  • busuioc tocat pentru a face 2 linguri, plus frunze de servit
  • rachetă 2 pumni
  • sub rulouri 4, înjumătățit și prăjit
  • mozzarella rasă o mână mare

SOS DE ROSII

  • usturoi ½ un cuișor, tăiat felii
  • ulei de masline
  • roșii feliate 227g tablă
  • fulgi de chilli uscat o ciupitura
  • zahăr 1 linguriță

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți primele cinci ingrediente într-un castron. Condimentați bine și amestecați împreună cu mâinile. Se formează în 16 chiftele.

  • Pasul 2

    Se prăjește într-o tigaie mare cu uleiul de măsline până se rumeneste peste tot, apoi se scoate pe o farfurie.

  • Pasul 3

    Pentru sos, aruncați usturoiul tăiat felii într-un pic de ulei de măsline, în aceeași tigaie în care ați prăjit chiftelele, apoi dați roșiile, fulgii de ardei iute și zahărul. Se fierbe timp de 5 minute sau până se îngroașă.

  • Pasul 4

    Se amestecă chiftelele în sos cu busuiocul tocat și se fierbe timp de 10 minute, întorcându-le la jumătate.

  • Pasul 5

    Pentru a servi, aruncați racheta și chiftelele pe bazele de sub rulou, cu puțin sos și acoperiți cu un strat de mozzarella rasă. Puneți sub un grătar fierbinte pentru a topi brânza, apoi adăugați câteva frunze de busuioc, puneți blaturile sub și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 496
  • Gras 27.3g
  • Saturează 10.5g
  • Carbohidrați 26.6g
  • Zaharuri 5.2g
  • Fibră 2.4g
  • Proteină 34,8g
  • Sare 0,9g
.
#chiftea #topeste
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast