Skip to content

Tipul bucătăriei:

Subrețetă de Chifteluță De Curcan Cu felii

Sub-uri de chiftele de curcan cu felii rapide

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Umpleți chiftele cu chiftele pentru o masă rapidă la mijlocul săptămânii. Această subrețetă ușoară, făcută sănătoasă cu carne tocată de curcan este servită cu felii rapide de cartofi dulci.


Ingrediente

  • macră de curcan tocată 300 g
  • semințe de fenicul 1 linguriță, zdrobită
  • lămâie 1, cu coaja si zeama
  • ulei de masline
  • ceapă 1 mic, tocat
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • roșii feliate tavă mică de 200 g
  • Ardei Peppadew 5, tocat
  • rulouri cruste 2, prăjită
  • rachetă o mână bună

PENE

  • cartofi dulci 2 medii, tăiate în felii
  • ulei de masline

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se amestecă felii cu puțin ulei și condimente apoi se întinde pe o tavă antiaderentă. Coaceți 20-25 de minute până devin aurii și gătiți.

  • Pasul 2

    Se amestecă tocatura cu fenicul și coaja de lămâie și se condimentează, apoi se formează 12 bile de mărimea unei nuci. Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se rumenesc chiftelele. Se scoate din tigaie, se adauga ceapa si se caleste pana se inmoaie, apoi se adauga usturoiul si se caleste 1 minut. Adaugati rosiile tocate si un praf de zahar si aduceti la fiert. se adaugă chiftelele înapoi în tigaia cu ardeii și se fierb timp de 15 minute.

  • Pasul 3

    Îngrămădiți chiftelele în chifle cu rucola și serviți cu felii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 553
  • Gras 7.7g
  • Carbohidrați 77.2g
  • Fibră 9.6g
  • Proteină 45,7g
  • Sare 1.6g
#Suburi #chiftele #curcan #felii #rapide
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *