Tipul bucătăriei:
Şuncă cu tarhon şi sos de pătrunjel
- serveste 2
- Uşor
Cea mai bună mâncare confortabilă. Feliile groase de șuncă fiartă delicioasă, acoperite cu un sos bogat și cremos de ierburi sunt masa perfectă de la mijlocul săptămânii – cu cartofi în lateral, desigur
Ingrediente
- mascarpone 4 linguri
- lapte 3-4 linguri
- tarhon tocat pentru a face 1 lingura
- pătrunjel tocat pentru a face 4 linguri
- mustar Dijon 1 lingură grămadă
- sunca prajita 4 felii groase
- baby cartofi noi fierte pentru a servi
- nasturel a servi
Metodă
-
Pasul 1
Topiți mascarpone și lapte împreună într-o tigaie mică până obțineți un amestec omogen, apoi amestecați ierburile, muștarul și multe condimente. Aranjam sunca pe doua plite incinse, punem cu lingura peste sos si servim cu cartofi si nasturel.
Informatii nutritionale
- Kcals 316
- Gras 24g
- Carbohidrați 2.8g
- Fibră 0,7g
- Proteină 22.2g
- Sare 2.8g
#Şuncă #tarhon #şi #sos #pătrunjel