Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta sunca cu sos de patrunjel

Şuncă cu tarhon şi sos de pătrunjel

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Cea mai bună mâncare confortabilă. Feliile groase de șuncă fiartă delicioasă, acoperite cu un sos bogat și cremos de ierburi sunt masa perfectă de la mijlocul săptămânii – cu cartofi în lateral, desigur


Ingrediente

  • mascarpone 4 linguri
  • lapte 3-4 linguri
  • tarhon tocat pentru a face 1 lingura
  • pătrunjel tocat pentru a face 4 linguri
  • mustar Dijon 1 lingură grămadă
  • sunca prajita 4 felii groase
  • baby cartofi noi fierte pentru a servi
  • nasturel a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Topiți mascarpone și lapte împreună într-o tigaie mică până obțineți un amestec omogen, apoi amestecați ierburile, muștarul și multe condimente. Aranjam sunca pe doua plite incinse, punem cu lingura peste sos si servim cu cartofi si nasturel.

Informatii nutritionale

  • Kcals 316
  • Gras 24g
  • Carbohidrați 2.8g
  • Fibră 0,7g
  • Proteină 22.2g
  • Sare 2.8g
#Şuncă #tarhon #şi #sos #pătrunjel
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *