Tipul bucătăriei:
Supă chinezească de tăiței de pui
- serveste 2
- Uşor
Dacă vă plac bolurile de tăiței cu supă asiatică pe care le găsiți acum în restaurantele de pe fiecare stradă, veți fi încântați să descoperiți cât de ușor sunt de făcut acasă. Acest bulion chinezesc de tăiței de pui este o modalitate excelentă de a folosi resturile de pui fripți
Încercați acest bulion chinezesc de tăiței de pui, apoi verificați bulionul nostru de oase, bulionul de legume și bulionul de pui harissa.
Ingrediente
- supă de pui proaspăt, cub sau concentrat până la 600 ml
- sos de soia 2 linguri
- ulei de susan 1 lingura
- tăiței cu fir de ou fin 50 g
- ciuperci shiitake 100 g, tăiate la jumătate
- piept de pui fiert 2, fără piele și mărunțit
- spanac tânăr 50 g
- ardei iute roșu 1, însămânțat și mărunțit
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți bulionul, sosul de soia și uleiul de susan într-o cratiță și gătiți tăițeii și ciupercile în bulion timp de 2 minute. Adăugați puiul și spanacul și încălziți încă câteva minute. Puneți bulionul în boluri, presărați cu ardei iute și serviți.
Informatii nutritionale
- Kcals 423
- Gras 14.6g
- Saturate 2.4g
- Carbohidrați 21.7g
- Fibră 1.9g
- Proteină 53g
- Sare 4,72g
#Supă #chinezească #tăiței #pui