Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de supă cu tăiței de vită

Supă cu tăiței de vită

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Cea mai bună rețetă pentru o supă ușoară de carne de vită. Gătiți fâșii de friptură în stoc cu ceapă primăvară și ghimbir înainte de a turna peste tăiței fierbinți. Mâncare rapidă cu bol pentru doi.


Ingrediente

  • muschiu sau friptura de crupa 200 g, tăiate și tăiate fâșii
  • sos de soia 1 lingura
  • tăiței subțiri cu ou 2 cuiburi (aproximativ 200g)
  • supa de vita 500 ml
  • ceapa primavara 1, feliate fin
  • ghimbir 8 felii subțiri
  • pak choy 200 g, tăiate și tăiate în sferturi
  • ulei de ardei iute a servi (optional)

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă friptura cu sosul de soia. Gatiti taiteii si impartiti-i in doua boluri. Încinge supa de vită cu ceapa primăvară și ghimbir. Adăugați friptura și gătiți timp de 1 minut, apoi adăugați pak choy și gătiți încă un minut.

  • Pasul 2

    Împărțiți carnea de vită și pak choy între boluri și turnați peste bulion. Adăugați câteva picături de ulei de chilli dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 536
  • Gras 11.7g
  • Carbohidrați 70,6g
  • Fibră 6.2g
  • Proteină 37.2g
  • Sare 2.7g
#Supă #tăiței #vită
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *