Tipul bucătăriei:
Supă cu tăiței de vită
- serveste 2
- Uşor
Cea mai bună rețetă pentru o supă ușoară de carne de vită. Gătiți fâșii de friptură în stoc cu ceapă primăvară și ghimbir înainte de a turna peste tăiței fierbinți. Mâncare rapidă cu bol pentru doi.
Ingrediente
- muschiu sau friptura de crupa 200 g, tăiate și tăiate fâșii
- sos de soia 1 lingura
- tăiței subțiri cu ou 2 cuiburi (aproximativ 200g)
- supa de vita 500 ml
- ceapa primavara 1, feliate fin
- ghimbir 8 felii subțiri
- pak choy 200 g, tăiate și tăiate în sferturi
- ulei de ardei iute a servi (optional)
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă friptura cu sosul de soia. Gatiti taiteii si impartiti-i in doua boluri. Încinge supa de vită cu ceapa primăvară și ghimbir. Adăugați friptura și gătiți timp de 1 minut, apoi adăugați pak choy și gătiți încă un minut.
-
Pasul 2
Împărțiți carnea de vită și pak choy între boluri și turnați peste bulion. Adăugați câteva picături de ulei de chilli dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 536
- Gras 11.7g
- Carbohidrați 70,6g
- Fibră 6.2g
- Proteină 37.2g
- Sare 2.7g
#Supă #tăiței #vită