Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de supă de curcan asiatică fierbinte și acru

Supă de curcan acru și fierbinte

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Transformă-ți resturile de curcan într-o supă ușoară fierbinte și plină de gust – gata în mai puțin de 20 de minute. Ardeiul iute și soia sunt o bază excelentă pentru un fel de mâncare sănătos, dar consistent


Ingrediente

  • ardei iute roșu 1, mărunțit (asigurați-vă că este un ardei iute)
  • eşalotă 2, decojite și tăiate în sferturi
  • supă de pui 500 ml
  • orez sau otet de cidru 2 linguri
  • sos de soia 1 lingura
  • ceapa verde ½ buchet, feliat
  • Curcan 2 sau 3 felii mari, tocate sau maruntite
  • coriandru ½ pachet, tocat grosier
  • vermicelli de orez 100 g, fierte (optional)

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți ardeiul și eșalota într-o tigaie cu bulionul, aduceți la fiert și fierbeți timp de 3 minute. Adăugați oțetul și sosul de soia. Gustați și adăugați mai mult oțet dacă doriți mai multă aromă acrișoară.

  • Pasul 2

    Adaugati ceapa primavara si gatiti un minut, apoi adaugati curcanul si gatiti inca un minut. Amestecați coriandru și puneți cu lingură peste tăiței (dacă folosiți) pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 250
  • Gras 5.5g
  • Saturate 1.2g
  • Carbohidrați 3.7g
  • Fibră 1g
  • Proteină 46,8g
  • Sare 2,83g
#Supă #curcan #acru #și #fierbinte
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *