Tipul bucătăriei:
Supă de curcan acru și fierbinte
- serveste 2
- Uşor
Transformă-ți resturile de curcan într-o supă ușoară fierbinte și plină de gust – gata în mai puțin de 20 de minute. Ardeiul iute și soia sunt o bază excelentă pentru un fel de mâncare sănătos, dar consistent
Ingrediente
- ardei iute roșu 1, mărunțit (asigurați-vă că este un ardei iute)
- eşalotă 2, decojite și tăiate în sferturi
- supă de pui 500 ml
- orez sau otet de cidru 2 linguri
- sos de soia 1 lingura
- ceapa verde ½ buchet, feliat
- Curcan 2 sau 3 felii mari, tocate sau maruntite
- coriandru ½ pachet, tocat grosier
- vermicelli de orez 100 g, fierte (optional)
Metodă
-
Pasul 1
Puneți ardeiul și eșalota într-o tigaie cu bulionul, aduceți la fiert și fierbeți timp de 3 minute. Adăugați oțetul și sosul de soia. Gustați și adăugați mai mult oțet dacă doriți mai multă aromă acrișoară.
-
Pasul 2
Adaugati ceapa primavara si gatiti un minut, apoi adaugati curcanul si gatiti inca un minut. Amestecați coriandru și puneți cu lingură peste tăiței (dacă folosiți) pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 250
- Gras 5.5g
- Saturate 1.2g
- Carbohidrați 3.7g
- Fibră 1g
- Proteină 46,8g
- Sare 2,83g
#Supă #curcan #acru #și #fierbinte