Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de supă de tăiței de pui și ciuperci

Supă de tăiței de pui și ciuperci

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Verificați această rețetă ușoară de supă de tăiței de pui cu ardei iute, ciuperci shiitake cărnoase și ghimbir fierbinte – o masă simplă în săptămâna scăzută în calorii


Ingrediente

  • taitei de ou uscat 125g
  • ulei pentru prăjire, 1 lingură
  • ceapa verde 4, tocat
  • ghimbir ras pentru a face 1 lingura
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • turmeric măcinat ½ linguriță
  • ciuperci shiitake 200g, feliat
  • supă de pui 700 ml
  • spanac 100g, tocat
  • mini file de pui 200g, tăiate în benzi
  • sos de soia 1 lingură
  • ulei de susan 1 linguriță
  • ardei iute roșu ½, feliat

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti taiteii urmand instructiunile de ambalare, scurgeti si clatiti sub apa rece. Scurgeți din nou.

  • Pasul 2

    Încălziți uleiul și gătiți ceapa de primăvară timp de 2 minute până se înmoaie. Adăugați ghimbirul, usturoiul și curcuma și gătiți un minut. Se amestecă ciupercile și se fierbe timp de 4-5 minute sau până se înmoaie. Adăugați bulionul de pui și aduceți-l la foc mic. Gatiti 3-4 minute apoi adaugati spanacul si gatiti pana se ofileste. Adăugați fâșiile de pui și fierbeți ușor câteva minute până când sunt fierte.

  • Pasul 3

    Împărțiți tăiței în 2 boluri. Se toarnă peste supa fierbinte, se adaugă soia și susanul, apoi ingredientele rămase, terminând cu feliile de ardei iute roșii din tigaie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 504
  • Gras 10.7g
  • Saturează 1.9g
  • Carbohidrați 50.4g
  • Zaharuri 5.7g
  • Fibră 8.5g
  • Proteină 47.2g
  • Sare 2.9g
.
#Supă #tăiței #pui #și #ciuperci
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *