Tipul bucătăriei:
Supă fierbinte cu tăiței de rață cu baby pak choi
- serveste 4
- Uşor
Cea mai bună rețetă de supă cu tăiței de rață. Cu arome clasice thailandeze și pak choi și tăiței asiatici, este atât ușor, cât și sățios și suficient pentru patru oaspeți înfometați.
Ingrediente
- piept de rata 2, pielea pe
- sos de pește 3 linguri
- zahăr brun moale 2 linguri
- supă de pui 1 litru
- lămâie verde 2, suc
- pasta de tamarind 2 linguri
- baby pak choy 4
- taitei udon 100 g
- ardei iute roșu 2, feliate
- coriandru un buchet mic, tocat grosier
- ceapa verde 2, feliate
Metodă
-
Pasul 1
Puneți grăsimea de pe pieptul de rață și marinați cu câte 1 lingură de sos de pește și zahăr. Lăsați 30 de minute sau peste noapte. Încinge o tigaie antiaderentă și prăjește rața, cu partea grasă în jos, până devine crocantă. Reduceți focul și lăsați grăsimea să se topească, aproximativ 8 minute. Se rastoarna si se caleste timp de 3 minute. Elimina.
-
Pasul 2
Se încălzește bulionul de pui și se adaugă sucul de lămâie, tamarindul, sosul de pește rămas și zahărul. Adăugați pak choy și fierbeți timp de 1 minut. Fierbeți tăițeii în apă cu sare până sunt fierți. Scurgeți și împărțiți în 4 boluri mari. Turnați bulionul peste și adăugați pak choy.
-
Pasul 3
Rața se feliază subțire și se aranjează deasupra. Adăugați chilli, ceapa primăvară și coriandru.
Informatii nutritionale
- Kcals 471
- Carbohidrați 31g
- Proteină 33.4g
- Gras 24.6g
- Sare 4,51g
- Fibră 1.4g