Skip to content

Tipul bucătăriei:

Supă fierbinte cu tăiței de rață cu baby pak choy și tăiței

Supă fierbinte cu tăiței de rață cu baby pak choy și tăiței

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Cel mai bun fel de mâncare cu tăiței de rață pentru o masă caldă și condimentată de inspirație japoneză pentru patru persoane. Udon sunt tăiței mari și grăsimi. Găsiți-le în magazinele asiatice și în supermarketurile mai mari. Serviți în boluri adânci și serviți cu ardei iute, ceapă primăvară și coriandru deasupra. Bețișoarele sunt opționale, dar ajută la colectarea tăițeilor.


Ingrediente

  • piept de rata 2, pielea pe
  • sos de pește 3 linguri
  • zahăr brun moale 2 linguri
  • supă de pui proaspăt, cub sau concentrat până la 1 litru
  • lămâie verde 2, suc
  • pasta de tamarind 2 linguri
  • baby pak choy 4
  • taitei udon 100 g
  • ardei iute roșu 2, feliate
  • coriandru un buchet mic, tocat grosier
  • ceapa verde 2, feliate

Metodă

  • Pasul 1

    Se încorporează grăsimea pieptului de rață și se marina cu câte 1 lingură de sos de pește și zahăr. Lăsați 30 de minute sau peste noapte. Încinge o tigaie antiaderentă și prăjește rața, cu partea grasă în jos. Reduceți focul la mic și lăsați grăsimea să se topească, aproximativ 8 minute. Se rastoarna si se caleste timp de 3 minute. Elimina.

  • Pasul 2

    Se încălzește bulionul de pui și se adaugă sucul de lămâie, tamarindul, sosul de pește rămas și zahărul. Adăugați pak choy și fierbeți timp de 1 minut. Fierbeți tăițeii în apă cu sare până sunt al dente. Scurgeți și împărțiți în 4 boluri mari. Turnați bulionul peste și adăugați pak choy.

  • Pasul 3

    Rața se feliază subțire și se aranjează deasupra. Se presara cu ardei iute, ceapa primavara si coriandru.

Informatii nutritionale

  • Kcals 361
  • Gras 18.6g
  • Carbohidrați 23.1g
  • Fibră 1g
  • Proteină 26.9g
  • Sare 3,93g
#Supă #fierbinte #tăiței #rață #baby #pak #choy #și #tăiței
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *