Skip to content

Tipul bucătăriei:

7357

Tabla de antipasti

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Ușor și informal, dar întotdeauna binevenit, antipasti este un mod distractiv și casual de a distra. Pune o selecție de carne italiană curată, o bucată generoasă de parmezan și bețișoare grissini cu smochine proaspete și dovlecei la grătar pe o masă și apoi lasă-i pe toți să se scufunde și să se ajute. Sherry este opțional.


Ingrediente

  • dovlecei 3
  • smochine 4, sferturi
  • prosciutto sau di Parma 12 felii
  • parmigiano reggiano bloc de 150 g
  • pecorino bloc de 150 g
  • grissini a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați capetele dovleceilor, apoi tăiați-le pe lungime în felii lungi, de aproximativ 3 mm grosime.

  • Pasul 2

    Încingeți o tigaie și aranjați câteva felii de dovlecei într-un singur strat, așezându-le în diagonală peste coamele tigăii. Gatiti pana cand au urme, apoi intoarceti si gatiti cealalta parte. Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească în timp ce gătiți următorul lot.

  • Pasul 3

    Aranjați toate ingredientele pe o masă mare, așezați două cuțite, astfel încât oamenii să poată tăia bucăți din brânzeturi, apoi lăsați-i pe toți să se ajute singuri.

Informatii nutritionale

  • Kcals 389
  • Carbohidrați 22.7g
  • Proteină 26.8g
  • Gras 21.9g
  • Sare 4.23g
  • Fibră 1.8g
#Tabla #antipasti
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *