Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de masă de salcam

Tablă de delicatese de vară

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 3
  • Uşor

Puneți împreună selecția noastră de mezeluri și legume și serviți cu brie topit pentru o idee ușoară de divertisment în ultimul moment.


Ingrediente

  • cartofi dulci 3, tăiat în pene
  • ulei de masline 2 linguri
  • cimbru 1 1⁄2 linguriță de frunze culese
  • brie integrală (am folosit Castello Extra Creamy) 1 mic
  • prosciutto 6 felii
  • salam 6 felii
  • cornichoni 12
  • măsline amestecate 12
  • Ardei Peppadew 12
  • roșii prune pentru copii 16, înjumătățit
  • rachetă 3 pumni, îmbrăcate cu 1 lingură de oțet balsamic

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Aruncați pene de cartof dulce cu ulei de măsline, 1 linguriță de cimbru și câteva condimente într-un castron. Aranjați pe o foaie de copt antiaderentă, apoi prăjiți-o timp de 20-25 de minute sau până se înmoaie. În timp ce panele se gătesc, luați brie-ul din ambalajul său și puneți-l într-un vas potrivit pentru cuptor. Tăiați fante în vârf și presărați restul de cimbru. Coaceți alături de pene pentru ultimele 10 minute de gătit.

  • Pasul 2

    Puneți brie în centrul unei scânduri mari sau platou, apoi aranjați toate celelalte ingrediente din jurul său în grămezi mici, pentru ca oamenii să se ajute singuri.

Informatii nutritionale

  • Kcals 685
  • Gras 41.3g
  • Saturează 18.1g
  • Carbohidrați 43,8g
  • Zaharuri 27,8g
  • Fibră 10.9g
  • Proteină 29g
  • Sare 3.8g
.
#Tablă #delicatese #vară
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *