Tipul bucătăriei:
Tablă de delicatese de vară
- servește 3
- Uşor
Puneți împreună selecția noastră de mezeluri și legume și serviți cu brie topit pentru o idee ușoară de divertisment în ultimul moment.
Ingrediente
- cartofi dulci 3, tăiat în pene
- ulei de masline 2 linguri
- cimbru 1 1⁄2 linguriță de frunze culese
- brie integrală (am folosit Castello Extra Creamy) 1 mic
- prosciutto 6 felii
- salam 6 felii
- cornichoni 12
- măsline amestecate 12
- Ardei Peppadew 12
- roșii prune pentru copii 16, înjumătățit
- rachetă 3 pumni, îmbrăcate cu 1 lingură de oțet balsamic
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Aruncați pene de cartof dulce cu ulei de măsline, 1 linguriță de cimbru și câteva condimente într-un castron. Aranjați pe o foaie de copt antiaderentă, apoi prăjiți-o timp de 20-25 de minute sau până se înmoaie. În timp ce panele se gătesc, luați brie-ul din ambalajul său și puneți-l într-un vas potrivit pentru cuptor. Tăiați fante în vârf și presărați restul de cimbru. Coaceți alături de pene pentru ultimele 10 minute de gătit.
-
Pasul 2
Puneți brie în centrul unei scânduri mari sau platou, apoi aranjați toate celelalte ingrediente din jurul său în grămezi mici, pentru ca oamenii să se ajute singuri.
Informatii nutritionale
- Kcals 685
- Gras 41.3g
- Saturează 18.1g
- Carbohidrați 43,8g
- Zaharuri 27,8g
- Fibră 10.9g
- Proteină 29g
- Sare 3.8g