Tipul bucătăriei:
Tacos chorizo cu pico de gallo
- serveste 4
- Uşor
Această salată clasică mexicană este o umplutură proaspătă delicioasă pentru tortilla și tuturor le va plăcea să-și facă propriile tacos
Încercați aceste tacos cu chorizo, apoi verificați tacos-urile noastre picante cu pește, tacos al pastor, tacos cu carne de porc, tacos pentru micul dejun și mai multe rețete de tacos.
Ingrediente
- varza alba 200 g, mărunțit
- smantana oală de 200 ml
- fasole neagra Tavă de 400 g, clătită și scursă
- gătit chorizo 400-500g, tăiate la jumătate
- tortilla de porumb sau grâu 8
PICO DE GALLO
- ceapă 1, tăiat cubulețe
- usturoi 1 cuișor gras, zdrobit
- tei 2, plus felii suplimentare pentru a servi
- roșii prune 250 g, fără semințe și tăiate cubulețe
- jalepeños tocate fin pentru a face 2 linguri pline
- coriandru buchet mic, tocat grosier
Metodă
-
Pasul 1
Pentru pico de gallo, amestecați ceapa, usturoiul, sucul de lămâie și niște condimente și lăsați deoparte timp de 15 minute.
-
Pasul 2
Puneți varza și smântâna în boluri de servire, iar fasolea într-un vas rezistent la microunde pentru a se încălzi chiar înainte de servire.
-
Pasul 3
Prăjiți jumătățile de chorizo în 1 lingură de ulei timp de 5 minute sau până când marginile sunt aurii și crocante. Puteți face acest lucru în loturi dacă aveți nevoie.
-
Pasul 4
Încălziți tortilla. Amestecați restul de ingrediente pico de gallo în ceapă, încălziți fasolea neagră și serviți totul împreună pentru asamblare la masă.
Informatii nutritionale
- Kcals 676
- Gras 33.6g
- Carbohidrați 57,9g
- Fibră 9.2g
- Proteină 31g
- Sare 2.2g