Skip to content

Tipul bucătăriei:

Tacos chorizo ​​cu pico de gallo, fasole neagră și salată

Tacos chorizo ​​cu pico de gallo

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această salată clasică mexicană este o umplutură proaspătă delicioasă pentru tortilla și tuturor le va plăcea să-și facă propriile tacos


Încercați aceste tacos cu chorizo, apoi verificați tacos-urile noastre picante cu pește, tacos al pastor, tacos cu carne de porc, tacos pentru micul dejun și mai multe rețete de tacos.

Ingrediente

  • varza alba 200 g, mărunțit
  • smantana oală de 200 ml
  • fasole neagra Tavă de 400 g, clătită și scursă
  • gătit chorizo 400-500g, tăiate la jumătate
  • tortilla de porumb sau grâu 8

PICO DE GALLO

  • ceapă 1, tăiat cubulețe
  • usturoi 1 cuișor gras, zdrobit
  • tei 2, plus felii suplimentare pentru a servi
  • roșii prune 250 g, fără semințe și tăiate cubulețe
  • jalepeños tocate fin pentru a face 2 linguri pline
  • coriandru buchet mic, tocat grosier

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru pico de gallo, amestecați ceapa, usturoiul, sucul de lămâie și niște condimente și lăsați deoparte timp de 15 minute.

  • Pasul 2

    Puneți varza și smântâna în boluri de servire, iar fasolea într-un vas rezistent la microunde pentru a se încălzi chiar înainte de servire.

  • Pasul 3

    Prăjiți jumătățile de chorizo ​​în 1 lingură de ulei timp de 5 minute sau până când marginile sunt aurii și crocante. Puteți face acest lucru în loturi dacă aveți nevoie.

  • Pasul 4

    Încălziți tortilla. Amestecați restul de ingrediente pico de gallo în ceapă, încălziți fasolea neagră și serviți totul împreună pentru asamblare la masă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 676
  • Gras 33.6g
  • Carbohidrați 57,9g
  • Fibră 9.2g
  • Proteină 31g
  • Sare 2.2g
#Tacos #chorizo #pico #gallo
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *